Élj úgy, ahogy élhetsz!

Könyv arról, amiről a cím szól. Nem másról.


Elfecséreled vagy élvezed az életet?

vamos-robi-arckep-2016Mi a felhőtlen életstílus titka?
Hogyan tedd mindig azt, amit szeretnél?
Hogyan élj úgy, ahogy igazán élhetsz?

„Van, amikor egyszerűen nem úgy éljük az életünket, ahogy lehetne. Ha így van, ezt bizony érezzük minden pillanatban: reggel, délben, este is. Tudjuk, hogy ideje változtani ezen, de nem tudjuk a „hogyan”-t. A válasz a kezedben van: a legjobb segítséget tartod a kezedben – más példájából tudsz a legjobban tanulni!
Robi gépészmérnökként végzett, de ebben a szakmában nem tudott kiteljesedni. Mielőtt ez az egészségére is ráment volna, lépett hát – sokat és nagyot. Ennek az útnak a tapasztalait osztja meg most veled, kedves olvasó!”

Néhány ajánlás:

„Köszönöm a könyvet, amelyet elolvastam és nagyon élveztem a friss, fiatal gondolkodásmódodat és szemléletedet. Te a számomra azt az ógörög mondást juttatod eszembe, amely szerint a művészetek nem választhatóak el egymástól, sőt kapcsolódnak és egymást erősítik. Talán nem egészen ide tartozik, de eszembe jutott Aquinói Szent  Tamásnak egy nagyszerű gondolata . Azt mondja, hogy : aki a két kezével végzi a napi munkáját, az a kézműves; aki a két kezével és a fejével csinálja ugyanezt, az a mester és aki a kezével, a fejével és a szívével dolgozik, azt művésznek nevezik. Te ezt a szemléletet erősíted és bizonyítod!

További sikeres munkát kívánok Neked !

Üdvözöl öreg barátod:

Bálint György”
„Bálint Gazda”, akinek „Emlékfoszlányok” című könyvét illusztráltam


„Van olyan, hogy az emberben alábbhagy a lelkesedés.
Ilyenkor bizony jól jön a segítség.
Vámos Robi könyvét bárhol fel lehet csapni, az ember azonnal lelkes lesz.
Ráadásul nem csak gondolatban, hanem tettekben is.
Hiszen itt az ideje, hogy úgy éljen, ahogy élhetne.
Hajrá Neked is hozzá!”

Dr. Papp-Váry Árpád
a Budapesti Metropolitan Egyetem általános rektorhelyettese


„Imádom, hogy Robi akár egy apró tésztácska darab köré képes egy egész világot rajzolni, felhasználva a kunkori tésztát, vagy egy édes babszemet. Ahogy Ő, úgy a könyve is kreatív, inspiráló, és imádnivaló.”

Hozleiter Fanny Mosolyka
Író & Boldogságkutató

>> Megrendelés itt!