Galaktikus válasz Mindenkinek

Ömlenek az üzenetek Facebookon, emailben és TikTokon is. TikTokon főleg direkben a gyerekektől, hogy ez történt az történt, mit javasolok.
Nos, itt és most egyben válaszolok, remélem, erőt ad. Ha mégis kevés lenne, akkor pedig ajánlok a végén egy állítólag nagyon hatásos olvasmányt:

Bántottak? Beszóltak? Kibeszéltek?
Mit javaslok? Nos, csak ezt, ha tetszik, másold ki, nyomtasd ki, ragaszd ki, tapaszd ki, hordd a táskában, könyvjelzőként, tolltartóban, mobiltokban:

Először is: Soha ne hagyd, hogy mások megállítsanak az álmaidban.
Ragyogj és kész: A bántások lehetnek erősek, de emlékezz, hogy az igazi erő a benned rejlik.
Őrizd meg az erőd: Minden negatív szó csak egy kis hang a sok közül, ami próbál megakadályozni az előrehaladásban. Ne hagyd, hogy ezek a hangok hatással legyenek rád!
Sose változz meg mások miatt: Te csak légy büszke arra, hogy ki vagy, és higgy magadban.
Vedd észre: Az életed irányát te határozod meg, és semmi sem állhat az utadba, ha kitartó vagy és hiszel magadban.
A baj egyben lehetőség: Minden kihívást egy lehetőségként fogj fel a fejlődésre, és hagyd, hogy az erőd és a kitartásod ragyogjon át minden akadályon.
Galaxisos igazság: Te vagy a saját csillagod az élet sötét éjszakájában, és bár sokan mintha a sötétséghez járulnának hozzá, Te akkor is a fény vagy.
Yesss, nyertél: Azzal, hogy a rossz dolgok ellenére is megmaradsz erősnek, másoknak is hatalmas jó példát mutatsz. És ez benned az egyik legjobb!

Elolvastad a sorok kiemelt első betűit is?
Remélem, ez a kis bekezdés visszaadja az erődet és reményt ad, amikor kezd elfogyni.

VR

Légy Te is Bánthatatlan! << ez lenne az ajánlott olvasmány, ami persze nem kötelező, csak hát ki ne akarná, hogy könnyebb legyen leküzdeni a bántásokat?

Share:

Vélemény, hozzászólás?