Adomány a Gyémántbogaraknak

Segítsd munkámat adománnyal!

A program fő támogatója a Táblácska. Ezen kívül elfogadunk adományokat magánszemélyektől és cégektől is, akik úgy gondolják, hogy az ügy mellé állnak. Segítségüket ezúton is köszönöm!

A Táblácska jóvoltából csaknem 170 iskolai osztálynak tartottam rajzos vendégórát ingyenesen, a tiszteletdíj és az útiköltség felszámolása nélkül, szerte az országban. A támogatás biztosította az autóbérlés, az üzemanyag, a gyerekeknek átadott eszközök és meglepetés ajándékok költségének csaknem egészét. A mai napig a Táblácska állja ezen költségek legnagyobb részét.

Ha tetszik a küldetésem, esetleg sokat kaptál ettől a programtól, lehetőséged van arra, hogy adománnyal járulj hozzá.

 

Köszönet a segítségért!

Adományozók, akik hozzájárultak nevük feltüntetéséhez:

Alemona Hungary Kft – Andriné Trieb Ildikó – Baranyi-Gölle Judit – Bartyik Kata – Berbuch Bernadett – Cserháti-Herold Janka – Csesznák Anikó – Csiszár-Biró Rita – Gombosne Nógrádi Orsolya – Hajdu Orsolya Anna – Hegedűsné Bertalan Judit – Hunyady-Gróner Éva – Katona Anita – Kéri-Záborszky Mária – Király Zsuzsanna – Köczéné Roléder Anna – Kőszegi Balázs – Kullainé Kiss Nóra – Molnár Gabriella – Nyáry Luca – Pálosi Gabriella – Szabó Edina – Szabó Eszter – Szabó Zsuzsanna – Tarnaszentmiklós Iskola – Vona Dénesné – Wyszoczkyné Détár Zsuzsanna – Zalai Norbert – Zelenák Piroska Aliz

 


Hogyan segíti az adományod a program céljait?

 

Adományodnak köszönhetően továbbra is tudok ingyenes programokat tartani az online felületeken.

 

Adományod egyfajta megbecsülést is ad és erőt ad ahhoz, amit nap mint nap teszek.

 

Adományodnak köszönhetően több olyan iskolai osztályba juthatok el önbizalomnövelő foglalkozásommal, ahol nem tudják kifizetni a program – amúgy nem túlárazott tiszteletdíját és/vagy az útiköltséget.

 

Az adományokból lehetőségem van olyan gyerekekhez eljutni, akiket szüleik nem tudnak elhozni hozzám.

 

Az adományok biztosítják, hogy időről időre kiemelten kedvezményes vagy akár díjmentes Felhőtlen Napot ajándékozzak azoknak a hátrányos helyzetű tehetségeknek, akik számára egy ilyen program életre szóló élmény és önbizalom löket.

 

Az adományozóknak köszönhető, hogy a Gyémántbogár programok árát széles kör számára megfizethető szinten tudom tartani, s nem zárom ki éppen azokat, akiknek szüksége lenne rám.

 

Az adományokból több és minőségibb meglepetésekkel tudom feldobni a rászoruló gyerekek hangulatát. A váratlan pillanatban megjelenő játékos meglepetések segítenek könnyebbé tenni a nehéz helyzeteket.

 

Egy jó ügyre áldozva magunk is jobbá válunk. Számomra hatalmas lépés volt az a pillanat, amikor elkezdtem tudatosan a gyerekek önbizalmáért tenni nap mint nap. Jó emberek összefogásával egy közösség alakul, mely együttes erővel nagy változásokat képes előidézni – és erre nagy szükség is van!


Adományodról számlát állítok ki, így Te is el tudod számolni, ha ezt szükségesnek tartod. A jelentkezésed után e-mailben küldöm el a befizetési információkat (számlaszám, stb.).

Kérlek, támogasd adománnyal a küldetést:

Támogatás összege:* 5.000 Ft
10.000 Ft
25.000 Ft
50.000 Ft
100.000 Ft
500.000 Ft
1 M Ft
Egyedi összeg
Egyedi összeg, ha ezt jelölted be:
Hogyan támogatod a Gyémántbogarakat?:* Egyszeri támogatás
Akár máskor is, alkalmanként
Rendszeres támogatást szeretnék nyújtani
Teljes név:*
Számlázási név (ha nem ugyanaz, mint fent):*
Becenév:*
E-mail cím:*
Irányítószám:*
Város:*
Utca, házszám:*
Milyen más módon tudnád támogatni a projektet?:
Számla (javaslom az e-számlát):* E-számla e-mailben
Papíros számla postán
Hozzájárulsz, hogy nyilvánosan feltüntessünk, mint támogatót?:* Igen
Nem