“Kár, hogy, amikor én voltam gyerek, nem találkoztunk”

Még nem késő!

A gyermeklelkű felnőtteknek még mindig megvan a lehetőségük igazán önmagukká válniuk…


“Gyémántbogárrá válni, kibújni a bábunkból és bátran repülni, nos, az felnőtt korban sem mindig könnyű. Nem minden kis bogár mer kibújni a bábjából, mert a felnőttek világa messziről ijesztően szürkének tűnhet. Ez viszont korántsem mindig igaz, talán ismerősen csenghet, ha azt mondom „hogy milyen kedvem van, azt csak én döntöm el”.

A gyémántbogarak felnőttként is kicsit mindig… csodabogarak maradnak. Akár igyekszünk belesimulni a reggeli metró tömegébe, akár nem, mindig egy kicsit ki fogunk lógni. Ám pontosan tudjuk, hogy a mosoly, amit a felemás zoknink csalt ki, vagy a komoly, irodai öltözékünk ellenére a hajunkban maradt csillogó hajcsat okozta apró kuncogás mennyire fontos kis fogaskerekekké tesz minket a nagy gépezetben.

Egy felnőtt gyémántbogár életében ugyan úgy fontos szerepet játszik a pozitív visszajelzés, a lelki támogatás és az építő kritika. Egy szóval a barátság. Habár a felnőtt élet gyakran tűnik zord mókuskeréknek, attól sosem kell félned, hogy magányosan zümmögsz majd az ötleteid hegyén, egy barátságtalan munkahelyen. A gyémántbogarak megtalálják egymást a legvalószínűtlenebb helyeken is, bátorítanak, inspirálnak, új szögből világítanak rá az utadra, ha elveszve érzed magad.

Ne félj hát a felnőttek nagybetűs világától, bőven jut hely benne… sőt… nagy szükség is van egy gyémántbogár csillogására! Merj álmodozni, merj belemosolyogni a hétfőkbe és legfőképp merj gyémántbogárként kitündökölni a tömegből.”

 

Farkas Barbara – egy felnőtt Gyémántbogár


Csoda van benned is, ha ezt az oldalt olvasod. Tuti érted, miről beszélek!

Hogy lehet az, hogy egy olyan nagyszerű valaki, mit te mégis csak takarékon ég? Itt az ideje kibújni a csigaházból! Sehol nincs az megírva, hogy Te nem viheted végtelenül nagyra az életedben!

Itt megtudhatod, kik és milyenek a Gyémántbogarak: rá fogsz jönni, hogy nem csak gyerekeknek szól!

“Őszintén nagyon jó korszakomat élem”

Aztán jöttél te, és ez a sok minden még jobban felértékelődött, nem félek annyira önmagamtól, sokkal de sokkal jobb minden!
Nem haragszom magamra, max néha nem értek egyet magammal, de őszintén nagyon jó korszakomat élem.

Hasenfracz Detti, énekes
A Dunakanyar Hangja közönségdíjasa

Legyél végre önmagad, és ragyogj.

A maximumon.

Ha nem elégszel meg azzal, ami éppen most van.

Ha nem megy valami úgy, annyira, amennyire lehetne.

Itt megtalálsz, jelentkezz Gyémántbogár coachingra!