Rob Shine®

A Világnak szüksége van szuperhősökre.
A szuperhősöknek pedig szuperképességekre.

Rob Shine egyszerre akárhány helyen tud lenni.
És PONTOSAN tudja, kinek van szüksége arra, amit adni tud. És PONTOSAN azt adja, amit adnia kell. Pont annyit, amennyit befogadnak.

Az van, hogy állítólag jómagam is képes vagyok ilyesmikre. De az ember saját magából nem csinál szuperhőst. Az már sok.

Így jött létre Rob Shine. Kék hajjal. Szív tízessel. És a Végtelen Gyémánttal. Mert ő a Gyémántbűvölő. Varázserővel bír és sok mindent megtesz, amit mások nem.

A humora meglehetősen egyedi, talán néha elviselhetetlen. Igen: azoknak, akik a küldetése ellen vannak.

Szupererejét mások problémáinak megoldásából meríti, s ezen tapasztalatokkal vértezi fel magát, mely megvédi őt és felkaroltjait az ellenségtől. Mert ellenség is van: a gátlástalanok, az inkorrektek, az energiavámpírok és a másoknak kárt okozók.

A küldetése pedig egyszerű: felemelni. Ragyogást hozni. És biztosítani az embereket, hogy mindig van remény és mindig van megoldás.

Rob Shine megért téged és elfogad olyannak, amilyen vagy. Megtanít, hogy önmagad legyél. Példát mutat a gyerekeknek és életét a jövő generációiért éli.

Éleslátásával meglátja a kincseket. Felfedezi őket és meglátja bennük azt a csodát, melyet talán a hozzájuk legközelebb állók sem láttak eddig.

Változásokat generál, melyeket nem is reméltél. Csak egyre másra történnek a csodák. Vagy ha a csoda túlzás: olyasmik, amikre nincs magyarázat és mégis magyarázatot akarsz találni. De nem kell, mert az életben a legjobb dolgok csak úgy jók.

Csak úgy.

Megérti és felkarolja a művészlelkeket, a furákat, a különlegeseket, újítókat. Nem akar mást faragni senkiből, mint ami. Mert mindenki önmagaként lehet erős. Álarcok nélkül.

Szuperhős, de nem hős típus. Nem harcol, hanem spontánná és könnyeddé tesz. Kissé bolondos és különc. Ez nála belefér. És nálad? A bolondság azonban nem viccelődés. Mérhetetlen energia van mögötte. Bölcs tanácsokkal is ellát, ha kéred.

Segítői mindenféle macskák, majmok, fura szerzetek. Velük tanít. Rajzokon keresztül. Akár egyetlen odavetett vonallal. És persze kérdésekkel. Olyat kérdéseket tesz fel, amilyeneket senki más nem tud feltenni. És nem fél megkérdezni őket.

Ő is ott volt abban az ötszáznál is több iskolai osztályban, mint én. Csak akkor még nem volt neve.

Azt mondják rá, hogy szeretetművész. Ki tudja? És persze kinek mit jelent ez. Egy biztos: a szeretet mindenre képes. És Rob Shine végtelenül tud szeretni.

A gyerekekért mindent megtesz. Mindennél is többet megtesz azokért a kincsekért, akik képesek azt tenni, amit ő. Mert megleli bennük az utódját.

Ők a Gyémántbogarak. Rob Shine segít nekik megküzdeni a mai világ nehézségeivel.

Rob Shine mindig ráér. Sosem zavarod.

Számíthatsz rá.

Ha pedig nem vele, hanem velem találkoznál, akkor tudod, hol találsz. Ugyanezt teszem én is.

Sok szeretettel!

Robi
❤️10

Rob Shine kalandjai képregény formájában hamarosan olvashatóak lesznek!