Referenciák

Sokat gondolkoztam, hogyan írjam meg, hogy mit adok a gyerekeknek és a szülőknek.
Úgy döntöttem, hogy inkább meséljék el ők, hogy mit kaptak.


Ajánlások, vélemények

„Hatalmas űrt tölt be”

A gyerekek tele vannak kincsekkel, ezt felfedezni, ápolni a pedagógusok és szülők legnagyobb és legfontosabb feladata. Robi és a Gyémántbogár kezdeményezés hatalmas űrt tölt be ezen a területen, hiszen a sok egyéb „kötelező” tennivaló mellett éppen ez a nagyon fontos terület az, ami kevesebb figyelmet kap.

Szorítok Robinak ehhez a kreatív, a szülők és gyermekek életét is jobbá tevő küldetéshez és remélem, hogy mihamarabb ellepik az ország iskoláit a gyémántbogarak.

Vida Ágnes, pszichológus
www.kismamablog.hu


„Arra tanít meg, hogy bízzunk magunkban”

„Ki ne szeretné, hogy a gyermeke magabiztos felnőtté váljon, aki bízik saját képességeiben, önmagában?

Arra eszméltem hogy annyi pozitív energiát kaptunk a Gyémántbogár kapcsán, hogy még a mai napig kitart, és rám, szülőre is hat. Sokkal kitartóbb lettem, és még türelmesebb, több energiám van kutatni a napi tanuláshoz szükséges módszerek után, mert egyszerűen csak még jobban értjük és elhisszük hogy érte megéri. És a többi szülőt is tudtam biztatni, hogy tartsanak ki, és keressék meg gyerekeikben a jót, amivel, tudják emelni őket.”

Fontányi Piroska, gyógypedagógiai asszisztens, szülő
Pécs


„Bálint azóta ragyog”

„Robi. Helyzetjelentés Baté!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Gyémántbogár Bálint úrfi 23-án olyat szavalt, mint Petőfi!!!! Középdöntős!!!!

Amikor itt jártál nálunk, Bálint nagyon padlón volt….Anyaként ezt végig nézni (sokszor tehetetlenül) nagyon nehéz.

Deeee bejött hozzánk egy furcsa táskával Robiiii….szeme fürkésző volt és rajzolt….és varázsolt….és kérdezett…és nevetett… és nevettetett. ? Ajándékot hozott…. Időt adott és figyelmet!
Bálint azóta ragyog!

Ez nem tündér mese… egy “kulcsot” kaptunk tőle a lelkünkhöz és egy mondatot “ Erősek vagytok!”
Igeeeeen!
Azok vagyunk!!!!!❤️

Szeretettel ölelünk. Kata anya és Bálint!

Kovács Kata
Baté (Somogy megye)


„Te lehetsz neki biztos pont a jövőben, akár tíz év múlva is”

„Kedves Robi!
Köszönjük szépen, hogy eltölthettünk egy csodálatos délutánt Veled! ?

Úgy láttam Hédi fantasztikusan érezte magát: rajz, zene, játék, bohóckodás. A személyiséged is tetszett neki, ha nem így lett volna, nem marad. Egy auti mindig őszinte, és nem kertel. Úgy láttam, a szimpátia kölcsönös. Nem félek attól kicsit sem, hogy nem fogjátok megérteni egymást. Én hosszútávon látom magam előtt a jövőt. Már most is nagyon jó, de később még inkább az lehet.

Boldogan újságolta mindenkinek, hol járt és mit kapott tőled. A jelvénnyel és a buborékokkal aludt tegnap, ebből is tudom milyen fontos és szép volt neki a Veled töltött nap. ? Az autik világa más világ, de csodálatos. Nagyon nagyon remélem hogy sokáig rajzolhat majd veled Hédi és köszönöm! Hédit ismerve, rajta nem múlik majd . Akit egyszer a szívébe zár, az ott is marad. Eddig ez a tapasztalat. ? És szerintem Te lehetsz neki biztos pont a jövőben, akár tíz év múlva is. Remélem az élet és a körülmények is engedik. Én abszolút pozitívan látom a jövőt. Hédiét és a Veled közös jövőt is.”

Széplaki Szilvia, szülő
Pécel


„Itt pedig óriási szeretet van, ami mindenkit feltölt”

Robinak érzéke van a különlegesre. Nem fél tőle, élvezi, örül neki. Nem zavaró vagy betiltandó eseménynek tartja a különlegest, hanem megfigyelendő, fejlesztendő, kivételes csodának. Az érték első megjelenési formájának. Számára a tehetség kihívást jelent, és ezzel együtt a saját kreativitását is növeli. Mindig nyitott arra, hogy az egyediségnek egyedi programot találjon ki, amely csak rá szabott.”

Berta Gabriella, tanító
Tiszalúci Arany János Általános Iskola
Gabriella írása itt


„Fülig érő szájjal jön haza minden egyes alkalommal”

Lara fülig érő szájjal jön haza minden egyes alkalommal, akár egyéni foglalkozásról, akár csoportos foglalkozásról legyen szó. Ragyog a lányom, mert olyan élményekkel gazdagodik, amiknek az értéke felbecsülhetetlen. Megismeri önmagát, szereti és elfogadja önmagát és még jobbá válik. Azáltal, hogy figyelmet kap és maximális szeretetet és olyan programot ami rá van szabva egyénileg, amiben nem mindennap lehet része.

Ha szeretnéd, hogy a gyermeked egy értékes felnőtté váljon és olyan értékes tanácsokat és útmutatást kapjon már most, ennyi idősen, akkor mindenképpen ajánlom a programot. Az Ő legjobbját fogják előhozni belőle, tiszteletben tartva az Ő énjét. Szépen és fokozatosan. A jókedv garantált, ugyanúgy, mint az élmények.”

Hajdu Orsolya, szülő
Gödöllő

 

még több visszajelzés >>

 


Médiamegjelenések

Bemutató a FEM3 Caféban:

Telekeszi TV:

Várpalotán – Hírcentrum Várpalota:

 

még több hír a médiából >>

 


Gyerekszáj

 

még több kincs a gyerekektől >>

 


Történetek, sztorik, csodák

Hogy mondta ki, ha nem is beszél?

Amikor bekiabálják a gyerekek egyszerre, hogy “ZSIRÁÁÁÁÁÁF!!!”
A tanító elsápad, és a mobiljához nyúl.

Az első padban ülő kislány eddig is szépen rajzolt. 8 éves. Tükörírással ír. Fejjel lefelé rajzol. Pontosan egyforma szíveket sormintáz.

De még egy szót sem mondott ki hangosan az iskolában.

Hogy mondta ki, ha nem is beszél?


Barni már színez

„Kedves Robi!
Nagyon szeretném elmesélni Neked nagyon röviden, mert kell, hogy tudj róla, hátha egy-egy nyűgös napon eszedbe jut és jobb kedvre derít, tovább lendít.

Kisebbik fiam, Barnabás most elsős. A nyáron “elfelejtett” színezni és rajzolni. Kínszenvedés volt az olvasás munkafüzetben a színezés, illetve firkálás…”

bővebben Barni története…


Ijesztőből szerethető – Lili színei

Régen utált rajzolni, és a színezés ősellenség volt.


Ma már minden nap rajzol és mindent kiszínez, ráadásul gyönyörűen, ahogy Robi mutatta.

A rajz és a beszélgetések által megnyílt, már nem rejti el olyan mélyen az érzelmeit.

bővebben Lili színeiről…

 


Nem depizhetek. Most. – Kettőről négyre tíz perc alatt

A neveket megváltoztatva íme egy villámgyors messenger-coaching:

A főszereplő: Judit. Judit 13 éves, hetedikes. Dúl a szerelem, dúl a kamaszkor, dúl a lázadás. Összetört szívek, nagy drámák korszaka. Épp az egyiknek kellős közepén vagyunk.

Hogyan sikerült előrelendíteni őt?

a teljes beszélgetés és eredménye…

 

még több sztori >>