Ragyogj! – A könyv hamarosan megjelenik!

Nagy örömmel jelentem be, hogy elkészültek második könyvem, a Ragyogj! első kézzel fogható példányai!
Az oldal alján tudsz regisztrálni, ha elsők között szeretnéd megszerezni!

“Miért ajánlod ezt a könyvet a gyerekeknek?”

Baliné Zentai Réka, óvodapedagógus, gyógypedagógus:

“Azért, hogy bátran vállalják magukat. Legyen kreatívak. Alkossanak. Érezzenek. Hogy láthassák meg a jót, a szépet, a POZITÍVAT egymásban és a világban. Legyetek gyerekek!
És mert az előző könyved is érthető és szórakoztató mégis elgondolkodtató volt.
Kicsit pszichológia, kicsit életvitel, ami háttérbe szorul a mai oktatási rendszerben. És a pozitív tartalma, üzenete miatt.
Érezz bátran! Gondolkodj! Alkoss! Oszd meg! Fontos vagy! Jó vagy! Elfogadlak! Fogadd el magad! Lásd a szépet! Éld meg a pillanatot! Fókuszálj a pozitív dolgokra! Bízzál önmagadban! Képes vagy rá!”

Hajnal Dóra, gyógypedagógus:

“Úgy gondolom, hogy segíthet azoknak a gyermekeknek, akik sokszor érzik úgy, hogy nem értik meg őket vagy akiket különféle tényezők gátolnak a kibontakozásban. A könyv ráébresztheti őket arra, hogy mindenki különleges a maga módján és ezt nem kell szégyellni. Sokan vagyunk úgy, hogy igényelnénk valami külső hatást, ami lendületbe hoz minket. Ez a könyv méltó lehetne ennek a „lökésnek” a megadására.”

Szabó Eszter, pszichológus:

“Mert megmutat egy utat, amit végigjárva az ember igazi önbizalomra és énerőre tesz szert.”

Józsi Szonja Lili (13), tanuló:

“Egy csomó gyerek nem érti miért van az, hogy ők mindig a flúgosak egy társaságban. Ez a könyv megtanít elfogadni saját magadat, megérteti veled, hogy nincs semmi gáz veled és a szülőknek is magyarázatot ad arra, hogy a gyerekük tök normális és nem kell félni.”

Olvass bele!

Kattints ide az első 27 oldalért: Tartalomjegyzék és Vida Ágnes előszava itt.

Így lehet a Tiéd:

Egyelőre néhány példányom van belőle. Készülök a „sok” darab rendelésére, s ehhez tudnom kell, kikre számíthatok. A könyv ára nagyon képlékeny, 6 és 8 ezer forint között lesz, kivéve, ha 1000 feletti példányra van szükség.

Ha szeretnél majd Te is egy dedikált példányt belőle, jelezd itt, regisztrálj ezen az oldalon, és azonnal értesítelek, amikor a könyv elérhető.

A regisztráció elküldése nem jár vásárlási kötelezettséggel, ugyanakkor segít mindenki, aki komolyan gondolja a jelentkezést azzal, hogy tudok számolni, hány könyvet készíttessek a nyomdával.
Megjegyzés: minél többen jelentkeztek érte, annál kedvezőbb lesz az ár is. 🙂

Töltsd ki az űrlapot:

Hány példányt szeretnél?:*
Teljes név:*
E-mail cím:*