Csodaóra 7-8 éveseknek: szülő-gyermek program

D’ Ezt Hooooogy?

Csodaóra? Az meg mi?

Rajzokon át töltődtök, együtt. Igazi minőségi idő lesz ez gyermekeddel!

A csoport maximális létszáma 4 szülő-gyermek páros

Több alkalommal is lehet jönni, akár minden héten is, ha van hely!

 

🗓️ FOGLALOK >>

 

Covid-info:

Biztonság, tisztaság, emberség. A szabályok betartásával működöm.
Várlak benneteket ebben az időszakban is.
Most van a legnagyobb szükség a boldogságra, és a boldogság elűzi a félelmet! A döntést rátok bízom, én adom amit tudok annak, aki felkeres.
A törvényi szabályozásoknak megfelelően: 8 résztvevő, jómagam, és egy tartalék hely. 🙂

 

 

„Voltam olyan szerencsés, hogy „nézőként” részt vehettem Vámos Robi nem hagyományos értelemben vett rajzóráján. Nem csak a gyerekeket, hanem engem is elvarázsolt!
Itt nem szépen tanulnak meg a gyerekek rajzolni és nem fognak Picassoként hazatérni, legalábbis technikai tudásuk tekintetében nem (* azért néhány trükköt tanulunk 🙂 – Robi) , de abban, hogy mernek majd Nagyot álmodni, abban biztosan!
Ez nem egy hagyományos értelemben vett rajzóra, ez ennél sokkal több. Egy szemlélet becsomagolva a rajz köntösébe. Mert Robi meglátja kiben, mi rejlik. A hangosakat megtanítja elcsendesülni és másokra figyelni, a félénkebbeket bátorítani és hangot adni.

Az óra után azt mondtam neki, hogy „ez receptre kellene a gyerekeknek” ezért megálmodtuk, hogy hogyan tudnánk ezt teljesíteni.
Íme, így!”

Palancsa Eszter, Lollipop Dunakeszi

 

„Hatalmas űrt tölt be”

A gyerekek tele vannak kincsekkel, ezt felfedezni, ápolni a pedagógusok és szülők legnagyobb és legfontosabb feladata. Robi és a Gyémántbogár kezdeményezés hatalmas űrt tölt be ezen a területen, hiszen a sok egyéb „kötelező” tennivaló mellett éppen ez a nagyon fontos terület az, ami kevesebb figyelmet kap.

Szorítok Robinak ehhez a kreatív, a szülők és gyermekek életét is jobbá tevő küldetéshez és remélem, hogy mihamarabb ellepik az ország iskoláit a gyémántbogarak.

Vida Ágnes, pszichológus
www.kismamablog.hu

7-8 éveseknek

Kisebb még? Kérlek, várjatok a jelentkezéssel. Nagyobb? Ajánlom a rajzos kiképzést.

 

Egy alkalommal 4 szülő-gyerek páros

Így tudok figyelni rátok.

 

Nem fix tematika

Villámgyorsan reagálok a csapatra, és éppen a nekik való feladatokat szedem ki a „szerszámosládából”. Éppen ezért nem tudom előre pontosan, hogy miket fogunk csinálni. De hogy nekik való lesz, azt garantálom: lelkesen fognak mesélni minden alkalom után!

 

🗓️ FOGLALOK >>

 

„Vajon tetszeni fog az én gyerekemnek?”

Erre válaszoljon egy résztvevő:

 

Nem rajzszakkör

Sikerélmény rajzokon át, egyszerű, mindenki által elkészíthető rajzokon keresztül, örök emlékekkel.

 

De azért rajzolni is fognak a gyerekek, ugye?

Persze. Néhány feladat kifejezetten gyönyörű eredményt ad. Nagyon büszkén viszik majd haza!

 

🗓️ FOGLALOK >>


Művészlelkek előnyben

Végre egy program, ahol a kis művészlelkek kerülhetnek előtérbe! Végre megcsillanthatják tehetségüket! Rejtett tehetségek megmutatkozása várható: Az elfogadó környezet és a száz százalékos figyelem biztonságot ad nekik és meg merik mutatni mekkora csodák ők!

 

Mit ad a program gyermekednek (és így neked)?

A mai kiszámíthatatlan helyzet a gyerekeket is megviseli. Meg kell tanulniuk alkalmazkodni a legváratlanabb fordulatokhoz. Igyekeztem itt összeszedni mi minden jöhet:

 

 

Kinek nem való?

Ez egy nyugis program, nem kidobós vagy fogócska. Játékos, könnyed, de nyugis. Annak való, akinek nem a mozgás az elsődleges szükséglete. Lesz szünet, de azért ez a program odafigyelést és néha türelmet is igényel – kétszer negyvenöt percen keresztül.

Ha kilógtok a korcsoportból avagy úgy érzed gyermeked túl bátortalan egy új közeghez – netán túl merész, javaslom a csoportos program előtt az egyéni foglalkozást. Így engem is megismerhet és én is őt, így el tudjuk azt is dönteni, hogy való neki a csoportos program avagy sem.

 

Ha úgy érzed, a csoportban neki nem fog menni…

Ha önbizalom gond van, ne aggódj. Mindenki megtalálja a helyét a csoportban. Ugyanakkor állok rendelkezésetekre egyéni programmal egyéni rendkívüli rajzóra vagy egyéni coaching formájában, ezeket megtalálod a menüben.

 

D’ Ezt Hooooogy?

Igen, a legfontosabb kérdés. Mert a mai világban az nyer, aki kíváncsi. Aki nyitott. Aki érdeklődik. Mert így indul az egész! És ez a program garantáltan előhozza a kíváncsiságot! Megadja a szabadságot úgy, hogy mégsem válnak a gyerekek lázadóvá. Egyensúly, boldogság.

Dátumok

Az időpontokat a foglalási naptárban találod meg.

 

🗓️ FOGLALOK >>

Helyszín

Lollipop, Dunakeszi
Szabadka utca 24/b

 

Mennyibe kerül?

Másfél óra maximális feltöltő program, játékkal, élménnyel és rengeteg nevetéssel mégis nagyon komoly tanulságokkal:

4.000 Ft / szülő-gyermek páros.

 

Garancia

578 iskolai osztályban tartott rendkívüli rajzóra és 532 egyéni foglalkozás után is előfordulhat, hogy kiderül: nem adott annyit a program, mint várta volna gyermeked. Ez esetben semmi gond, elfogadom, nincs tüske, nincs kifogás és magyarázkodás, az első alkalom után ha úgy döntötök, visszajár a díj és békében válunk el.

 

Mit kell hozni?

Alátétet (rajztáblát)  egy A4-es lapnak és grafitceruzát hegyezővel és színes ceruzákat. Szóval tolltartót.

 

Covid minimál-info

A program nem veszélyesebb, mint az iskola. A szabályokat betartjuk. A maszkviselésre a mindenkori törvényi előírások érvényesek.

 

Mégsem jövök…

Kérlek, gondoljátok át a jelentkezést, nézzétek meg előre a dátumokat. Lemondani a programot legkésőbb 2 nappal az első alkalom előtt lehet. 2 napon belüli lemondás esetén a fele díjat ki kell fizetni akkor is, ha nem jöttök.

🗓️ FOGLALOK >>

 

Miért épp hozzád járjon a gyermekem?

Vámos Robi vagyok:
rajzművész és coach.

 

2 éves korom óta rajzolok, és sosem hagytam abba. A Táblácskából és az iskolai órákról már ismerhetsz.

2012-ben végeztem coach-ként. Rendkívüli rajzóráimmal folyamatosan látogatok iskolai osztályokat és tartok egyéni foglalkozásokat. A rajzokon át a gyermekek önismeretével, önbizalomépítésével foglalkozom.

Eszközeim elsősorban rajzosak, saját módszertannal és eszköztárral dolgozom, melyek mind a gyerekektől kapott tapasztalaton alapulnak.

Két gyermekem van: Virág (2012) és Peti (2009). Dunakeszin élek családommal.

582
iskolai
osztály

543
egyéni
tanítvány

161.000
néző

a LIVE rajzórákon

2.500
óra

rajzóra
tapasztalat

12.700
résztvevő

iskolai
rajzórán

 

Ők írták:

 

„Azonnal megtalálták a közös hangot”

„Véleményem szerint Robi egy szinten örökké megmaradt gyermeknek és ettől (no meg a pozitív, elfogadó kisugárzásától) a kis barátai egy szempillantás alatt nagyon közel engedik magukhoz, ezután pedig irtó gyorsan kinyílnak, majd ragyogni kezdenek.

Lányunk mindig is sokszor szívesen elmélyült a saját maga által kreált amúgy rendkívül színes és részletes fantáziavilágában. Eközben az idegenekkel inkább óvatos volt, de Robival azonnal megtalálták a közös hangot.

Azóta ugyan még nem sok víz folyt le a Dunán, de azt már most látjuk, hogy Robi tehetsége, amellyel ragyogásra készteti a tehetséges gyémántbogarakat, az egyszerűen sorsfordító erővel bír! Én sok emberrel találkoztam már életemben és rengetegről olvastam, de eddig csak olvashattam olyan lélekről, mint Robié. Amit ő ösztönösen, tiszta szívvel a lelkéből nyújt a gyerekeknek, az már a fantasztikumba illő.

Koncsik Attila

 

„Azt mutatod és tanítod meg, hogy hogy lehet mindenből kihozni a jót”

„Csodálom azt a kisugárzást és odaadást, amit az emberek felé közvetítesz, ezáltal rövid idő alatt a zárkózottabb gyerekek és felnőttek is megnyílnak neked. A teret betöltöd pozitív energiával.

Nagyon fontos, hogy a kis tehetségek megerősítést kapjanak arra vonatkozóan, hogy amit csinálnak az jó és értékes. Te ezt profi módon csinálod, így minden közösen eltöltött idő után egy önbizalommal rendelkező, boldog gyermeket látok. A pozitív visszajelzések erősítik a mindennapi életben is, amit a veled való találkozás előtt csak félve, vagy esetleg nem mert megtenni a kudarctól való félelem miatt, most bátran és önfeledten teszi.
Már az első találkozás alkalmával magával ragadott a fejlesztési módszered. Nem kritikát fogalmazol meg, hanem azt mutatod és tanítod meg, hogy hogy lehet mindenből kihozni a jót.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a veled való kapcsolatfelvételt, találkozást és a közösen eltöltött foglalkozásokat, mert találkozásunk megerősített abban, hogy rengeteg rejtett kincs van körülöttünk, melyek csak arra várnak, hogy felragyoghassanak.”

Rumpli Anikó, szülő
Piliscsév

 

„Segít a gyerekeknek megélni a belső szabadság, felszabadultság érzését”

„Nem “csak” önbizalma fejlődik, hanem önismerete. Ezáltal előtérbe kerülnek azon rejtett képességei, melyek számára is új, eddig ismeretlen élményt adnak. A rajz teret ad a játékos kísérletezésnek, vagyis megvalósul a tapasztalati úton való ismeretszerzés, a játszva tanulás, az így szerzett ismeretek és pozitív élmények rögződnek a legmélyebben későbbiekben.

Az elkészült, mások számára is felismerhető produktum (rajz) feletti sikerélmény következtében az önértékelés is nő, a magáról alkotott belső kép minőségileg magasabb szintre jut. Ez rendkívül fontos, hiszen a későbbiekben ez határozza meg, hogy mit közvetítünk kifelé, gyermekként, majd felnőttként milyen célokat tűzünk magunk elé, azaz mennyire leszünk sikeresek.

A siker felnőttként is boldogabb életet eredményez, ennek alapja, hogy mindezt gyermekkorban megtapasztalja. Egy ilyen foglalkozás fejleszti a finommotorikát, kreativitást, koncentrációs képességet, EQ-t vagyis érzelmi intelligenciát, a belső, rejtett érzések kifejezésre juttatása segít a gyerekeknek megélni a belső szabadság, felszabadultság érzését. Mindezek a tanulási teljesítmény növekedésében, a siker elérésében, az önkép fejlődésében, a boldog felnőtté válásban meghatározó jelentőséggel bírnak.”

Verba Andrea, fejlesztő pedagógus
Szeged

További visszajelzések szülőktől, pedagógusoktól, gyerekektől >>

Örömmel adok neked is sikerélményt és lelkesedést!

Jelentkezz itt:

 

🗓️ FOGLALOK >>