CsodAlkossunk együtt!

Figyelem!
A CsodAlkotás program csak a Gyémántbogár mentoráltak számára foglalható, vagy akkor, ha korábban már találkoztunk egyéni Gyémántbogár programon vagy személyesen ajánlottam fel nektek ezt a lehetőséget!

Egy ragyogó program gyerekeknek és szüleiknek:
alkotás, nevetés, feltöltés, szabadság és csodaművészet!

Egyszerűen nem hitte el, hogy ő csinálta ezt a csodát. És te elhitetted vele! Mérhetetlen boldoggá tetted!<span class="su-quote-cite">Anikó</span>

Újrarajzolod a gyerekek lelkét.<span class="su-quote-cite">Misi</span>

Egyszerűen csodálatos!, Egyedi foglalkozások, vidám interaktív rajzolás, kincskeresés, ragyogás, önbizalom. Robi egy csoda vagy, ahogy adni tudsz! Köszönjük szépen az élményt!<span class="su-quote-cite">Györgyi</span>

Amit adsz, nem csupán egy egyszerű rajzóra. A beszélgetés, a játék és a rajz által képes vagy a gyermek lelkével összekapcsolódni. Önfeledten nevetett és ragyogott a tekintete!<span class="su-quote-cite">Enikő</span>

 

Ajánlott kor: 8 éves kor felett
Bátran jelentkezzetek kisebb és nagyobb gyermekkel sőt felnőttként is!
Hiszem, hogy a valódi alkotás felszabadító, gyógyító erejű.

 

🦠 Covid-info: Biztonság, tisztaság, emberség. A szabályok betartásával működöm.
Most van a legnagyobb szükség a boldogságra, és a boldogság elűzi a félelmet! A döntést rátok bízom, én adom amit tudok annak, aki felkeres.

💉 💳 ✅
Védettségi igazolvánnyal rendelkezem.

CsodAlkotás személyes találkozóval (2 óra):
elérhető Dunakeszin

Online video (Zoom):
csak általános online oktatás elrendelése esetén

🗓️ FOGLALJ IDŐPONTOT ITT >>

A tiszteletdíjat megtalálod a foglalási naptárban a választott programra kattintva.

Pötyi (8) csodalufikutyát alkot

 

Csodalkotás közösen mentoráltammal, Dórival (14)

 

Azért szeretnénk újra találkozni, mert odaadó figyelemmel, elfogadással, hittel, pozitív hozzáállással kiváló szakemberként fordultál a gyermekünk felé, és emelted őt olyan magasra 2 óra alatt, ahová egyetlen pedagógusa sem emelte az évek során. Mindemellett szeretné továbbfejleszteni rajztudását kislányunk, mi pedig szeretnénk, ha bátrabb lenne…. amiben biztosan tudnál segíteni. Köszönjük a lehetőséget!

Megunta a rajzszakkört, mert mindig megmondták, mit csináljon. Ezt sosem fogja megunni és látom, mennyire élvezi, hogy végre szabad lehet.<span class="su-quote-cite">István</span>

 


Minden programra, foglalkozásra és könyvre vállalom a
100% „WOW” garanciát:

Garantálom, a „wow” és „aha” élményeket. Ha nem kaptál annyit tőle, mint vártad, szólsz és visszaadom amit befizettél vagy a program ingyen volt.
Nincs ebben semmi kellemetlen: szólj bátran, békében válunk el. Elfogadom, ha valakinek valami – vagy valaki nem jön be, te pedig miért fizetnél olyasmiért, ami nem segített?

 

Nem viccelek:
Ha nem tudom neked két óra alatt megmutatni, hogy tök jó, amit csinálsz, akkor vállalom a kihívást: Ha az, amit alkotunk, nem ad VALÓDI sikerélményt és nem tetszik neked, ami elkészült, vállalom, hogy a rajzod magamra tetováltatom és örökre ott lesz.
Megjegyzem a tetoválásaim eddig mind olyan rajzokból készültek, melyek hatalmas örömet szereztek mind alkotójuknak, mind nekem.

 

Futó ember fejlődése fél óra alatt (6 éves)

Jázmin nyulas-traktoros rajza az élő óra után

 

Színezéstechnika könnyedén

 

Nagyon régen nem láttam Hannát úgy mesélni, hogy ragyog a tekintete, és őszintén mosolyog. Ahogy hazaértünk, hívni kellett a mamikát és elmesélni mindent. És ahogy mondta… Képzeld el mami úgy tettem a kutyust a házába, ahogy senki. Most olyan büszke vagyok magamra! És képzeld kaptam színezőt, olyan kedves a Robi. Szerinted kedvel engem? Nem sok barátom van, de úgy érzem Ő a barátom lesz. Itt elfogytak a szavak… Mindenki sírt.. De ezek öröm könnyek. Hálásan köszönöm!<span class="su-quote-cite">Adrienn</span>

Dorka (7) csodát hozott ki magából!

 

Niki kutyát csodalkotott!

A mai nap különleges volt . Talán nem volt még ehhez hasonló . Egy olyan élménnyel gazdagodott Niki , ami akkora lelki töltést adott számára , hogy estig “ szárnyalt “ szinte a föld felett lebegett… megtiszteltetés volt Vámos Robitól, aki meglátogatta, és hihetetlen erővel töltötte fel kis lelkét, egész nap ragyogott Niki … a kutyust Robi segítségével alkotta, életre kelt a papíron … köszönet és hála Robi ! Te nemcsak művész , hanem varázsló is vagy! A gyémántot csiszolod, hogy ragyogni tudjon!<span class="su-quote-cite">Elvira</span>

Sárkány előtte (fent) és sárkány 1 óra múlva (7 éves)


Művésznő kaméleonjai 🙂


Réka (9) Csodabaglya

 

🗓️ FOGLALJ IDŐPONTOT ITT >>

A tiszteletdíjat megtalálod a foglalási naptárban a választott programra kattintva.

 


Vicust megtanítottam a buborékra – HÉT éves!

Pati (aki „nem szeret rajzolni”) baglyai 6 és fél évesen

Csillog a gyémánt Bálintnál (9)

 

Nem csak rajz:

Játékosan tanulunk önbecsülést, elfogadást és önbizalmat a rajzokon keresztül.

Vajon mi adja a legtöbbet? És mi az ami éppenhogy bezárhatja a gyereked ahelyett, hogy kinyitná a titkos ajtót?

Rajz? Montázs? Festmény?

Ha eljössz gyermekeddel hozzám és együtt alkotunk, nem mindig rajz lesz belőle. Hiszen hogy mi az, ami Neki a legtöbbet adja, menet közben derül ki.

A művészi beállítottságú gyerekeknek nem jó semmilyen másolós program. Lehet, hogy elsőre úgy tűnik, hogy hű, de szuper, ragyog a gyereked – de belül másra van igénye. A művészlelkeknek a különlegesség, az önkifejezés a mozgatórugója. Ez általában az egyik legnagyobb felismerés, ha találkozunk.
Egy élményfestés élménynek valóban jó lehet – szinte mindenkinek. Ugyanakkor vannak szintek, vannak művészibb gyerekek, akiknek sokkal többre van igényük. Az egyediségre. Hogy megmutassák kik ők. Hogy azt mondhassuk: IGEN, ez az. Ez te vagy, csak te tudsz ilyet! Éppen ezért…

Nincs másolás. Nincs ugyanaz a kép mindenkinek. Mindig megtaláljuk a kulcsot és pontosan azt fogjuk alkotni, ami kell: rendkívüli sikerélményt adva.

Ha rajzolunk, egyedi lesz. Ha festünk, az lesz, ami neki való. Nem választunk képek közül, hogy ezt vagy ezt akarjuk megfesteni. Szabadon alkotunk. Gyermeked megismeri milyen ereje van annak, hogy szabadon dönthet minden apró részletről. Én csak – néhány technika megtanítását kivéve – mint egy edző vagyok jelen: ez a dolog coaching része.
Közben pedig beszélgetünk és jól érezzük magunkat – aztán elismerjük együtt, hogy igen, ez valóban nagyon jól sikerült. Különleges lett, benne vagy te is!

 

 

🗓️ FOGLALJ IDŐPONTOT ITT >>

A tiszteletdíjat megtalálod a foglalási naptárban a választott programra kattintva.

 

MITŐL KÜLÖNLEGES EZ A PROGRAM?

Mert nem csak rajzolni tanít, hanem megerősíti gyermekedben a kivirágzáshoz szükséges önbecsülést, legyen ő bármilyen tehetség: művész, sportoló, énekes, színész vagy táncos, vagy egyszerűen csak gyerek, aki önmaga szeretne lenni.

Minden sikerül – a teljes magabiztosság!

 

A rajzokon át szerzett sikerélmény erőt ad és a legváratlanabb módon segít anélkül, hogy a problémákról beszélnénk.

 

POZITÍV VÁLTOZÁSOK A SULIBAN ÉS A TANULÁSNÁL:

Mert véletlenek nincsenek… de a tudás is csak akkor működik, ha bízol magadban… A matek és a nyelvtan doga kipipálva, ötös! ÉS… a nagy ÉS: a mumus környezet. „Anya, az itthoni környezet óra sokkal jobb”… DE AZ ERŐ, AZ ÖNBIZALOM mégis a Vámos Robitól van A CERUZÁBAN ÉS A KARKÖTŐBEN – mert végre elhiszi, hogy képes megtanulni, az „úgysemtudom” dolgokat, TÁDÁM!<span class="su-quote-cite">Kincső édesanyja</span>


Hanna forever!

Csodalkotás vásznon Majával (9)

🗓️ FOGLALJ IDŐPONTOT ITT >>

A tiszteletdíjat megtalálod a foglalási naptárban a választott programra kattintva.

 

A CsodAlkotás „lehetséges pozitív mellékhatásai”:

 

gyermek coaching hatásai

 

 

Szülők sorai a jelentkezéskor:

„Imádja az élő rajzóráidat, ebből szeretnék többet adni neki. Tudom, hogy te figyelsz rá és pont azt kapja majd, amire szüksége van.”

„Mostanában kezd elveszni a korábbi ragyogást, amit a rajzolással tudott kifejezni. Jól jönne egy adag önbizalom, amit el tud tenni arra az esetre, amikor az élet nem könnyű.”

„Kislányom alkotásvágya és a Te szemléleted párosításával remélem, hogy fel tudjuk oldani a belső szorongásait.”

„Sokszor veled együtt nevetek ill. döbbenek rá, hogy mennyire jó dolgokat tudsz művelni másokkal. „Kicsit” önmagamat látom kisfiamban és ha lehetőségem lett volna anno gyerekkoromban kapnom segítséget, akkor valószínű ma máshol tartanék önmagammal/-ban. Ezt a „kis” pluszt látom benned.”

„Az iskolai óra után fel volt villanyozva. Boldogan újságolta,hogy mi történt vele. Utat találtál hozzá.”

🗓️ FOGLALJ IDŐPONTOT ITT >>

A tiszteletdíjat megtalálod a foglalási naptárban a választott programra kattintva.

 

A CsodAlkotás beszélgetős része coaching elemeket is tartalmaz.

2012-ben végeztem Diadal Coach-ként, majd továbbléptem, hogy szakterületem a gyerekek – kiemelten a kiskamaszok, kamaszok lehessenek. Csaknem hatszáz egyéni foglalkozás és szintén csaknem hatszáz iskolai osztály tapasztalatával várlak benneteket. Az önbizalom a gyerekeknek kulcsfontosságú, és növeléséhez a gyermek coaching az egyik leghatékonyabb megoldás.

Coaching során kérdésekkel, feladatokkal dolgozunk a témán, amit előzőleg szintén mi állapítunk meg. Bár sokszor nem kifejezett céllal érkeznek hozzám a gyerekek és szülők, mégis mindig meg tudjuk fogalmazni, hogy mi lenne az a legjobb eredmény, amit a találkozásunk adhat.

Nem terápia: nem gyógyítás és nem varázslás. Nem tesztelek vagy méricskélek. Pszichológus sem vagyok. A pszichológus problémákkal foglalkozik és gyakran a múlttal. Én a megoldással és a jövővel.

 

Kik a Gyémántbogarak?

Gyémántbogár: Gyémánt + Csodabogár. Eleinte rejtőzködő életmódot folytató, csillogásáról még nem tudó vagy csillogását elfedni próbáló zsenge életkorban leledző emberke. Különös ismertetőjegye, hogy felfedezése után felhagy a rejtőzködéssel és csillogó röpképződményeit kibontva szárnyalásba kezd. Megerősödik és elfogadja önmagát. Tehetsége kivirágzik. Bátorságot merít saját sikerélményeiből. Önmaga lesz, előbújik, és ajándékká válik saját maga és környezete számára. Leküzdi a félelmeit és elhiszi, hogy a különlegességével és furcsaságával együtt lehet őt nagyon szeretni. Ezáltal a még rejtekező Gyémántbogaraknak is bátorságot és erőt ad és példát mutat. Előfordul az ország bármely pontján, oktatási intézményekben, családi környezetben. Figyelemmel, őszinte érdeklődéssel, törődéssel, szeretettel és dicsérettel táplálkozik. (Forrás: Dr. Szántay-Vámos: Bogárológiai lexikon)

 

🗓️ FOGLALJ IDŐPONTOT ITT >>

A tiszteletdíjat megtalálod a foglalási naptárban a választott programra kattintva.

 

„Hannát mintha kicserélték volna”

Hannát mintha kicserélték volna, RAGYOG és tudja, hogy MINDEN SIKERÜL. Attól a naptól kezdve képes befogadni azt a sok szeretetet, ami felé érkezik. Attól a naptól kezdve nem a betegségre, csakis a gyógyulásra koncentrál. Attól a naptól kezdve minden olyan, amilyennek előtte is lennie kellett volna. Attól a naptól kezdve ők ketten örökre barátok lettek.

Pedig csak rajzolgattak, beszélgettek, Robi mutatott pár kártyatrükköt…

gyermek coaching Hanna

Most már tudom: akkor, ott ennél sokkal több történt. A lelkük is egymásra talált. És végre kisütött a nap.

 

Cs. Kovács Kriszta, Fót

 

„Látni azt, ahogy a süniből pillangó lesz”

„Robit nagyobbik lányom betegsége kapcsán ismertem meg egy iskolai foglalkozáson. Akkor, ott úgy éreztem találkoztam egy nagyon életvidám, csupaszív emberrel.
Szülőként fantasztikus átélni azt a csodát, amikor a szemek valóban csillognak, látni azt, ahogy a süniből pillangó lesz, érezni gyermekem boldogságát, amit Robi segített felszínre hozni, az Ő szavaival ” ragyogni”.
Megtisztelő, hogy részesei lehetünk a valódi csodának, amit bárki megtapasztalhat.

Kiss Edina, Budaörs

 

„Azonnal megtalálták a közös hangot”

„Robi egy szinten örökké megmaradt gyermeknek és ettől (no meg a pozitív, elfogadó kisugárzásától) a kis barátai egy szempillantás alatt nagyon közel engedik magukhoz, ezután pedig irtó gyorsan kinyílnak, majd ragyogni kezdenek. Már az első találkozás is nagy hatással volt Vikire. Lányunk mindig is sokszor szívesen elmélyült a saját maga által kreált amúgy rendkívül színes és részletes fantáziavilágában -Figyelem, ma már tudjuk, hogy ez egy komoly tehetség jele lehet! -, eközben az idegenekkel inkább óvatos volt, de Robival azonnal megtalálták a közös hangot.

Azt már most látjuk, hogy Robi tehetsége, amellyel ragyogásra készteti a tehetséges gyémántbogarakat, az egyszerűen sorsfordító erővel bír! Sok emberrel találkoztam már életemben és rengetegről olvastam, de eddig csak olvashattam olyan lélekről, mint Robié. Amit ő ösztönösen, tiszta szívvel a lelkéből nyújt a gyerekeknek, az már a fantasztikumba illő.”

Koncsik Attila, Szigetszentmiklós

 

„Bálint azóta ragyog”

„Helyzetjelentés!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Gyémántbogár Bálint úrfi 23-án olyat szavalt, mint Petőfi!!!! ? Középdöntős!!!!

Amikor itt jártál nálunk, Bálint nagyon padlón volt….Anyaként ezt végig nézni (sokszor tehetetlenül) nagyon nehéz.
Deeee bejött hozzánk egy furcsa táskával Robiiii….szeme fürkésző volt és rajzolt….és varázsolt….és kérdezett…és nevetett… és nevettetett. ? Ajándékot hozott…. Időt adott és figyelmet!

gyermek coaching Bálint

Bálint azóta ragyog!

Ez nem tündér mese… egy “kulcsot” kaptunk tőle a lelkünkhöz és egy mondatot “ Erősek vagytok!”
Igeeeeen!
Azok vagyunk!!!!!❤️

Szeretettel ölelünk. Kata anya és Bálint! “

Kovács Kata, Baté (Somogy megye)

 

„Szivárványgömböcském kiszabadult, szárnyal”

 


gyermek coaching Eszter

Égető Erika, Veresegyház

 

🗓️ FOGLALJ IDŐPONTOT ITT >>

A tiszteletdíjat megtalálod a foglalási naptárban a választott programra kattintva.

 

Hol és mikor találkozhatunk?

Helyszín: Dunakeszi.
Időpont: te választod az időpontfoglalóban. Itt találkozunk:

 

 

Mit fogunk csinálni?

Alkotunk és sokat nevetünk, lazítunk és felhőtlenül beszélgetünk: megbeszéljük, mi lehet a folytatás. Nincs fix módszer, mert mindenki más. Sokszor bizonyítottuk már, hogy elvárások nélkül nagyobb eredményeket érhetünk el, mint mindent agyontervezve. Minden alakul, érkezzetek nyitottan!

 

Tiszteletdíj

CsodAlkotás Robival – 2 teljes óra:

30.000 Ft

ONLINE CsodAlkotás Robival – 2 teljes óra: 

30.000 Ft
(csak általános online oktatás elrendelése esetén érhető el)

Hogyan tudjuk folytatni?

Az első foglalkozás igen nagy lendületet ad. A végén megbeszéljük, szükségesek-e még további alkalom. Ezt mindig közösen döntjük el. Meglesz a lehetőség, ez bizonyos, elmondom majd, milyen folytatás lehetséges. Az is lehet, hogy naaaagy felfedezés tanúi lehetünk!