FPS: Fekete Profilkép Speciál

Közeleg egy jeles nap. Egy jeles nap, mely nem jókedvűen jeles. Engem is rendesen érint – hiszen a múltbeli történések nélkül nem lennék az, aki.

Szerintem minden nap fontos éppen ezért – ez mégis, hagyományosan egy jeles nap. Korábban az is zavart, hogy miért csak ezen a napon emlékezik a “tömeg”. De aztán rájöttem, hogy nem a tömeg számít, hanem hogy mi hogy gondolunk erről legbelül. Minden nap. De ha már most van a most:

Lehet ezt a napot szomorúan megélni. Lehet emlékezni csak feketén. Ezt is elfogadom. Mégsem tetszett, hogy mindenki ugyanazzal a gyertyával emlékezik a közösségi oldalakon. Bevallom, kifejezetten zavart is néha – hiszen mindenkinek mást jelent ez az érzékeny téma. Természetesen így sok év elteltével ennek hagyományát is elfogadom – ez ilyen.
Ugyanakkor gondoltam, hogy varázsolok egy olyan “fekete profilképet”, melyet be tud állítani magának az, aki szeretne a múltnak jövőbe mutató emléket állítani.
Lehet, hogy ez nem mindenkinek fog tetszeni. Merthogy a hagyományok. A szokások. A kegyelet. Valakik ki fognak fakadni. Hogy ide nem való a vidámság. Elfogadom. Sokan mereven ragaszkodnak a szokásokhoz. Tisztelethez és elfogadáshoz. De talán a nagy elfogadás közepette ők is elfogadják, hogy az én szüleim ennek a képnek örülnének:

A kép magáncélra szabadon használható profilképnek és a színezhető változat színezőnek.

Három változat:

Sötétebb változat >>

Világosabb változat >>

Színezhető, fekete vonalas, inverz változat >>

Használd egészséggel, amikor csak szeretnéd. Változatlan formában szabadon felhasználhatod.

Vámos Robi

Share:

Vélemény, hozzászólás?