Terjed a „SzívTízes” boldogságbotrány: Felelőtlenül osztogathatott csillagos ötösöket a dunakeszi „gyémántbogár”

Furcsa dolgozatok kerültek nyilvánosságra, melyek a Dunakeszin élő, de az országban bárhol felbukkanó Robi nevéhez köthetők. Robi állítólag előre csillagos ötöst adhatott minden rajzra, írásra, feladatra. Ezzel a gyerekek lelkéről olyan terhet vett le, amit az eddigi évek lehúzó és lélekromboló munkálkodásai nem tudtak már ellensúlyozni.


Elszánt tekintet, nincs akadály érzés. Ezt élhette át a képen szereplő diáklány is.

 

A boldog gyerekek veszélyesek a boldogtalan társadalomra nézve

Dr. Bogárné Dr. Gyémánt Csodabogina, a Gyémántbogarak Nemzetközi Érdekvédelmi Egyesületének Alapítója nyilatkozata szerint:

„Robi tevékenysége példátlan. Nem találok szavakat. Minden szomorút vidámmá varázsol, és nem lehet megállítani. Azt hiszem, ez már nem az én hatásköröm. Citrompor, tárulj!”.

A neves szakember véleménye, hogy azonnal meg kell állítani a folyamatot, vagyis a gyermekek lelkének ártó valamennyi tevékenységet. Szorgalmazza az azonnali lépéseket: véleménye szerint azonnal, minden családhoz el kell juttatni a csillagos ötösöket, szív tízeseket.

A nyomozás során arra is fény derült, hogy a gyerekek önbizalma szokatlan mértékben növekedett meg, ez pedig veszélyezteti az egészségtelen lelki fejlődésüket. Az ügyben eljárás indult: a hatóságok mindent meg kell tegyenek annak érdekében, hogy az eset minél gyakrabban és minél több helyen forduljon elő.

A szülők értetlenek, könnyekkel küzdenek

„Egyszerűen nem értem, hogy eshetett ez meg a gyerekemmel” – nyilatkozta a gyermek édesapja.

„Annyira boldogan jött haza, mert sajnos eddig mindig csak lehúzták, leszidták szegényt” – folytatta.

„Csak nézte, és örömkönnyek voltak a szemében” – mondta egy édesanya. „Évek óta nem láttam ilyen boldognak.”

 

Tanári diploma nélkül osztogathatott ötösöket

A csak „ötösosztó” néven emlegetett gépészmérnökből lett mentor nem tanár. Nem tanító. Mégis ötöst adhatott mindenre, váratlan és valódi örömet szerezve a gyerekeknek.


Ötöst kapott és máris örül – vajon helyes boldognak lennie?

 

Az iskolások is boldogságveszélyben vannak

Az ötösosztó immár 752 iskolai osztályba férkőzött be példátlan programjával. Állítólag a gyerekek az órái között nem mennek ki szünetre és érdeklődésük még hetedik osztályban is mindent felülmúl. Robi tevékenysége különösen veszélyes, mert nem hagyja elveszni a tehetségeket és nem hagyja elbújni a kincseket. Mindenkit felfedez és megbecsül. Színezőket készített, csak azért, hogy vidámabbá tegye a gyerekek mindennapjait. A gyerekek márciusban Robi kokárdáival mennek az ünnepségre – úgy tűnik, nincs határ.


A gyerekek a szünetet is Robival töltik, nem pihennek.

 

Szív Tízesek kerülhettek mobiltokokba a BKK járművein

Egyre többen jelentik, hogy a buszon, metrón, villamoson utazóknál könyvjelzőként, a mobiltelefonok tokján belül Robi Szív Tízes kártyáit látták. Terjed, és nem tudni, hol áll meg. Reméljük, sehol.


Szív Tízes egy mobiltelefon tokján belülre merészkedve (2022)

 

Könyveket tervezhet írni

Robi állítólag könyveket szeretne írni, mellyel galád módon igyekszik boldogságot csempészni az otthonokba is. Számára nincs akadály. Tevékenysége különösen veszélyes, hiszen évtizedek lerakódott bántásait, fájdalmát képes gyógyítani.


Állítólag azt mondja: mindenki csoda.

 

Lehet, hogy máris írhatott?

Egyes szülők azt feltételezik, hogy Robi máris írt könyveket. Több ezer példányban találhatott már gazdára némelyik kötet, és egyre többen tervezik ajánlott olvasmányként adni az iskolai osztályoknak is.


„Visszakaptam a lányom” – édesanyja könnyek közt mondta el a boldogsága történetét

 

Senki nincs biztonságban

A hatóságok figyelmeztetését mindenki fontolja meg: Robi munkái bárhol feltűnhetnek. Iskolában, családoknál bukkanhat fel könyveivel, szerencsekártyáival. Rajzait a felvételi tájékoztató kiadványokban is látták a szemtanúk. A tolltartókba is bemerészkedik motiváló ceruzákkal és más kincsekkel.

Kérjük a tisztelt lakosokat, hogy fokozottan ügyeljenek értékeikre. A gyerekekre, akiknek a boldogsága mindennél fontosabb!

 

Láttam, 5*

 

Share:

Vélemény, hozzászólás?