Levél Zsófinak – és mindenkinek

Reggel úgy ébredtem, hogy üzennem kell Zsófinak. Megírtam. Elküldtem Édesanyjának.

És aztán arra gondoltam, hogy mindenkinek elküldöm.


“Kedves Zsófi!

Azt szeretném neked üzenni, megírni, hogy a találkozásunk óta sokat gondolkodtam. És arra jöttem rá, hogy még sosem találkoztam ennyire tisztalelkű emberrel, mint te. Nagyon hálás vagyok, hogy megismertelek. És mindig tudd, hogy nagyon szerethető, igazi kincs vagy.
Minél különlegesebb kincs valaki, annál kevesebb olyan valakit talál, aki igazán értékeli. Meg fogod találni azokat, akik meglátnak és nagyon megszeretnek. Adj esélyt mindenkinek, hogy megismerjen. És ne zavarjon az, hogy rengetegen vannak, akik egyáltalán nem látnak meg téged. S ahogy ezt írom, arra gondolok, hogy ez milyen fontos tanítás nem csak neked, hanem sokaknak. És nekem is.Hatalmas érték vagy ebben a világban. Ritka kincs, akinek igazán szívből lehet örülni. Hidd el, akinek észre kell vennie, az észrevesz. És aki meglátja, milyen csoda vagy, annak igazi ajándék leszel.
Az irigyek, gonoszok, nem értők nem számítanak. Csak az számít, hogy megtaláld a boldogságot abban az akár csak pár emberben, aki látja benned a kincset. Hiába vannak kevesen. Sokat számítanak. Ahogy belőled sincs több, mégis nekem hatalmas ajándék vagy.
💫💎 Robi
A fenti kép illusztráció. A szöveg nem. Ilyen feltöltő gondolotokkal raktam tele a könyveimet is. Gyakori kérdés, hogy ebben meg abban a helyzetben melyiket ajánlom. Íme röviden:
Kifejezetten feltöltőnek a Minden sikerül könyvet javaslom. Laza olvasmánynak, ami észrevétlenül tanít és kinyitja a kapukat, a Psszt! Csoda vagy! könyvet.

És azoknak, akiket elbizonytalanítottak az irigyek és gonoszok, akik nem látják őket, mégis véleményt alkotnak: a Bátran lehetsz fura az ajánlatom.

Ráadásképpen első könyvem, az “Élj úgy, ahogy élhetsz” – azoknak – leginkább felnőtteknek -, akik végre változtatni szeretnének, kilépni a mókuskerékből és elindulni a saját útjukon.

A könyveket itt találod:

https://shop.vamosrobi.com/konyvek

Bármelyikre rákattintasz, lejjebb görgetve megtalálod a csomagajánlatokat is!

Jó ragyogást!
VR
Share:

Vélemény, hozzászólás?