Egy igazi csillagközi utazó – minden reggel csodareggel

Frissítve: 2023.04.22.

Amikor megláttam a Róla szóló bejegyzést a
Váltsd Valóra Te is Egy Beteg Gyermek Álmát oldalon, azonnal elhatároztam, hogy támogatni fogom Őt. Azt jeleztem, hogy programmal és feltöltéssel. Alig pár nap telt el, és együtt töltöttük a péntek délelőttöt.
 
Egy csodát ismertem meg. És akkor nekiállt alkotni. Mérhetetlen érzékkel, szinte nem evilági varázslattal az arcán. Mert Ő ilyen.
 
Beszélgettünk arról, hogy ebben az egészben SEMMI SAJNÁLAT nincs. Semmi. Csak érzem, hogy adhatok és adok is, ha szeretnék. Ő nem egy beteg gyermek. Hanem Ő – Ő. Egy olyan valaki, akire hatalmas szüksége van a Világnak. És az álmait valóra váltani olyasmi, ami nem csak őt emeli, hanem ezáltal mindenkit.
 
Egy olyan kincset ismertem meg, aki MINDEN jót megérdemel, ami csak létezik a Földön. Plusz ami az ő bolygóján létezik. Mert Ő egy igazi csillagközi utazó. Ritkán, nagyon ritkán találkozom ilyennel. És találkoztunk. Mérhetetlen hála van bennem!
Biztosítottam róla, hogy számíthat rám – de leginkább magára. Minden elismerésem a benne lévő kitartásért.
Megnyugtattam, hogy így van ő rendben, ahogy van. Nem kell változnia. Meséltem neki a csodareggelről – és miért ne lehetne minden reggel csodareggel?
 
Édesanyja sorai pedig még tovább löktek:
 
„A mai nap különleges volt. Talán nem volt még ehhez hasonló . Egy olyan élménnyel gazdagodott, ami akkora lelki töltést adott számára , hogy estig “ szárnyalt “ szinte a föld felett lebegett… megtiszteltetés volt Vámos Robitól, aki meglátogatta, és hihetetlen erővel töltötte fel kis lelkét, egész nap ragyogott… a kutyust Robi segítségével alkotta, életre kelt a papíron … köszönet és hála Robi ! Te nemcsak művész , hanem varázsló is vagy! A gyémántot csiszolod, hogy ragyogni tudjon!!”
 
Köszönöm ezen kedves sorokat. Ez a dolgom.
 
Ez az egész olyan, amikor az ember kibont egy abszolút váratlan ajándékot és nem is tud hirtelen mit kezdeni az örömével. És mindezt úgy, hogy pontosan tudtam, hogy ajándék lesz. Igazi, színtiszta művész, magas érzelmi szint és csodálatos kisugárzás. Mindez a munkáin is átjön és ezzel emel, gyógyít sokakat. És ráadásul a tudtán kívül. A legkiválóbb példák egyike, akivel valaha találkoztam.
Nehéz dolog, mert egy valódi művésznek teljesen természetes az, hogy csodára képes. És ha az emberek csodálkoznak, akkor nem érti, hogy miért. De a lényeg itt, hogy nem is kell a miért. Csak úgy.
Köszönom, hogy megismerhettelek, ha szeretnéd, találkozunk újra.
 
S mindez abszolút megérdemli, hogy ezzel a csodakutya rajzzal emlékezzek meg a mai Gyermekek Világnapjáról. Boldog világnapot!
 
Legyen ez is egy példa arra, hogy ha valaki igazán megleli önmagát, akkor egyszeriben minden gyógyulni kezd. Ő maga is. És még sok más is, aminek ebben a kifordult világban nagyon kellene gyógyulnia.

Frissítés:
A találkozás után másfél évvel édesanya ezt írta nekem:

Van értelme. Biztosan van. És végtelenül örülök, gratulálok!
Share:

Vélemény, hozzászólás?