Tájékoztatás – Creation Rajzpályázat

Súlyos dilemmába kerültem.

Az történt, hogy a családokat, anyákat, gyerekeket támogató Örömhír Alapítvány felkért egy rajzpályázat zsűrizésére. Mivel szívügyem a gyerekek, örömmel mondtam igent. Sajnos hiba volt.

Mint kiderült, a rajzpályázat és kiírója szélsőségesen evolúciót megkérdőjelező elveket képvisel, amiről eddig sajnos nem tudtam. Mivel sem ezekkel, sem ellenkezőjükkel nem kívánok azonosulni miközben lehetséges, hogy egyik nézőpont sem helyes vagy helytelen, nem kívánok az ezzel kapcsolatos témákban részt venni. Ha mindezt tudtam volna, nem vállaltam volna a felkérést. Nem ez az utam, hanem tisztán a gyerekek boldogsága a cél, mindentől függetlenül.

Őszintém bevallom, hibáztam, mert nem voltam kellően körültekintő, amikor elvállaltam a felkérést. Ám ha én átsiklottam efelett, akkor más is lehet így. A legnagyobb baj ezzel van. Gyerekekről lévén szó, ezt helytelennek tartom. Ezért úgy döntöttem, hogy visszalépek a zsűrizéstől. A döntésemről tájékoztattam a szervezőket és kértem őket, hogy haladéktalanul távolítsák el nevem, valamint a Táblácska nevét a pályázati kiírásból minden felületen.

Elnézést kérek a barátaimtól, követőimtől, Tőletek, amiért nem voltam elég körültekintő. A jövőben elővigyázatosabb leszek, hogy ne fordulhasson elő ilyen.

Mindig számíthattok rám, ha egy tisztán jó ügyért, a gyerekek érdekében kell kiállni, mindezt függetlenül, sokféle nézőpontot elfogadva, ahogy magam is tanítom a gyerekeknek.

Szeretettel:

Vámos Robi

❤️10

Share:

Vélemény, hozzászólás?