Megvalósult a lehetetlen és jobb, mint gondoltuk

Egy ártatlan vakációs pályázatnak tűnt. Akkor még nem sejtettük.

Sokan rajzoltak „VAKÁCIÓ!” feliratot még a nyár előtt. De ki gondolta volna, hogy ez lesz belőle? Életem egyik legnagyobb tanítása.

Patakon is rajzoltak a gyerekek. Nyertek. Táblácskát, osztálypénzt és három óra rendkívüli rajzórát. Ez sem volt ám piskóta, itt is történtek csodák. De ami ezután jött az mérhetetlen ragyogás.

Hogyan lehetséges az, ami lehetetlen?

Balázsnak megtanítottam, hogy tud „lehetetlen” háromszöget rajzolni. Megrajzolta. A lehetetlent. Árnyékolta is. A lehetetlent. Dórinak megtetszett, és amiket külön tanultunk, elkezdte alkalmazni. Végül megszületett a rajz:

Dóri!

Ekkora csodát megismerni akkora öröm, hogy képtelen vagyok kifejezni. De remélem, elhiszed. Mert ez csoda. Ami benned van, komolyan mondom, a Világot menti meg. Bár észrevennék az emberek, hogy milyen vagy. Hogy mennyit adsz, csak úgy, erőlködés nélkül. Mi lesz ebből?

Fogod, és megcsinálod a lehetetlent. Aztán nekiállsz és továbbfejleszted. Aztán meg továbbadod másoknak, és máris tanítasz kisebbet, nagyobbat. Ez óriási! Igazi ajándék vagy, ez mindig jusson eszedbe!

Igaz barátsággal:

Robi

A rajz a Minden Sikerül könyvbe is bekerült, itt meg tudod szerezni >>

Share:

Vélemény, hozzászólás?