Hédi. Ő Hédi.

Réka, az óvoda vezetője rám mosolygott és azt mondta a mellettem ülő csodára:

– Hédi. Ő Hédi.

Mérhetetlen szeretettel és elismeréssel mondta ezt. Most már tudom, miért. Azóta nálam jártak.

Most ennyit mondok: Hédi. Ő Hédi.

„Te lehetsz neki biztos pont a jövőben, akár tíz év múlva is”

Kedves Robi!
Köszönjük szépen, hogy eltölthettünk egy csodálatos délutánt Veled! ?

Úgy láttam Hédi fantasztikusan érezte magát: rajz, zene, játék, bohóckodás. ? A személyiséged is tetszett neki, ha nem így lett volna, nem marad. Egy auti mindig őszinte, és nem kertel. Úgy láttam, a szimpátia kölcsönös. Nem félek attól kicsit sem, hogy nem fogjátok megérteni egymást. Én hosszútávon látom magam előtt a jövőt. Már most is nagyon jó, de később még inkább az lehet.

Hédi nagyon sokat fejlődik (mint minden gyerek persze) csak ő egy picit más világban. Nem rosszabb, csak más.? És én ott látom a te erősségedet, hogy hosszútávon tudnál neki sokat segíteni, főleg mikor már lehet beszélni Hédivel. Tudom, hogy nem autizmus specifikus fejlesztést tartasz, nem is ezért jöttünk, hanem rajzolni és a rajz által fejlődni.? Nagyon örülök és köszönöm, hogy nem félsz ettől, és így is bevállalod. ?

Minden kornak megvannak a maga kihívásai, mikor kezdődik a suli, a kiskamasz, a nagykamasz kor, és szeretem, ha Hédinek vannak segítői, olyan emberi kapcsolatai, ami nem rokoni és nem korabeli, hanem mint te, aki tapasztalt sok mindent és nagyon oda tud figyelni rá.? Egyelőre nekem a legfontosabb, hogy Hédi boldog, kiegyensúlyozott legyen. Ehhez megadjuk a szerető, támogató hátteret, és úgy látom, érzem, hogy te ebbe tökéletesen illesz, mivel így állsz Hédihez ? Nagyon nagyon örülök, hogy mehetünk még ? és Hédi is!

Boldogan újságolta mindenkinek, hol járt és mit kapott tőled.?? A jelvénnyel és a buborékokkal aludt tegnap, ebből is tudom milyen fontos és szép volt neki a Veled töltött nap. ? Az autik világa más világ, de csodálatos. Nagyon nagyon remélem hogy sokáig rajzolhat majd veled Hédi és köszönöm! Hédit ismerve, rajta nem múlik majd . Akit egyszer a szívébe zár, az ott is marad. Eddig ez a tapasztalat. ? És szerintem Te lehetsz neki biztos pont a jövőben, akár tíz év múlva is.0⃣ Remélem az élet és a körülmények is engedik. Én abszolút pozitívan látom a jövőt. ? Hédiét és a Veled közös jövőt is ?”

Nagy Szilvia, szülő
Pécel

Van tovább, mert elküldtem eme bejegyzést jóváhagyásra, és…

Hédi. Ő Hédi :)))
Számíthatsz rám!

Robi

Update: minden hónapban találkozunk azóta is.

Share:

Vélemény, hozzászólás?