Támogatás, adomány

Segíts előrébb juttatni minket, Gyémántbogarakat az utunkon!

A Gyémántbogár fő támogatója a Táblácska. Ezen kívül elfogadunk adományokat magánszemélyektől és cégektől is, akik úgy gondolják, hogy az ügy mellé állnak. Segítségüket ezúton is köszönöm!

A Táblácska jóvoltából csaknem 170 iskolai osztálynak tartottam rajzos vendégórát ingyenesen, az útiköltség felszámolása nélkül, szerte az országban. A támogatás biztosította az autóbérlés, az üzemanyag, a gyerekeknek átadott eszközök és meglepetés ajándékok költségének csaknem egészét. A mai napig a Táblácska állja ezen költségek legnagyobb részét.

Ha tetszik a Gyémántbogár küldetése, esetleg sokat kaptál ettől a programtól, van lehetőség arra, hogy támogasd.


Hogyan támogatja az adományod a Gyémántbogár program céljait?

A támogatásodnak köszönhetően több olyan iskolai osztályba juthatok el önbizalomnövelő foglalkozásommal, ahol nem tudják kifizetni a program – amúgy nem túlárazott tiszteletdíját és/vagy az útiköltséget.

A támogatásodból lehetőségem van olyan gyerekekhez eljutni és rövid önbizalomerősítő foglalkozást tartani nekik, akiket szüleik nem tudnak elhozni hozzám.

A támogatások biztosítják, hogy időről időre kiemelten kedvezményes vagy akár díjmentes Felhőtlen Napot ajándékozzak azoknak a hátrányos helyzetű tehetségeknek, akik számára egy ilyen program életre szóló élmény és önbizalom löket.

A támogatóknak köszönhető, hogy a Gyémántbogár programok árát széles kör számára megfizethető szinten tudom tartani, s nem zárom ki éppen azokat, akiknek szüksége lenne rám.

A támogatásodból több és minőségibb meglepetésekkel tudom feldobni a rászoruló gyerekek hangulatát. A váratlan pillanatban megjelenő játékos meglepetések segítenek könnyebbé tenni a nehéz helyzeteket.

A támogatók adományai magukat a támogatókat is segítik: egy jó ügyre áldozva magunk is jobbá válunk. Számomra hatalmas lépés volt az a pillanat, amikor elkezdtem tudatosan a gyerekek önbizalmáért tenni nap mint nap. Jó emberek összefogásával egy közösség alakul, mely együttes erővel nagy változásokat képes előidézni – és erre nagy szükség is van!


Támogatásodról számlát állítok ki, így Te is el tudod számolni, ha ezt szükségesnek tartod. A jelentkezésed után e-mailben küldöm el a befizetési információkat (számlaszám, stb.).

Kérlek, támogasd a Gyémántbogár küldetését:

Támogatás összege:* 5.000 Ft
10.000 Ft
25.000 Ft
50.000 Ft
100.000 Ft
500.000 Ft
1 M Ft
Egyedi összeg
Egyedi összeg, ha ezt jelölted be:
Hogyan támogatod a Gyémántbogarakat?:* Egyszeri támogatás
Akár máskor is, alkalmanként
Rendszeres támogatást szeretnék nyújtani
Teljes név:*
Számlázási név (ha nem ugyanaz, mint fent):*
Becenév:*
E-mail cím:*
Irányítószám:*
Város:*
Utca, házszám:*
Milyen más módon tudnád támogatni a projektet?:
Számla (javaslom az e-számlát):* E-számla e-mailben
Papíros számla postán
Hozzájárulsz, hogy nyilvánosan feltüntessünk, mint támogatót?:* Igen
Nem