Találkozó szülővel együtt: két óra lendület

Gyémántbogár szint: 💎 1. Felfedezés
↕ Kiknek ajánlom: 8 – 14 éves kor között
👥 Résztvevők: gyermek és legalább egy szülő
🕰 Időtartam: kb. 2 óra
👛 Tiszteletdíj: lásd itt
🌐 Helyszín: Dunakeszi, Táblácska műhely, Gyémántbogár terem

Jelentkezz itt

„Olyan felszabadultnak láttuk őt az iskolai foglalkozás után, hogy azt mondtuk otthon egymásnak: – Ebből több kell!”

Különösen ajánlom a találkozást, ha külön jeleztem az osztályfőnöknek, hogy kellene még együtt dolgoznunk, mert a Te gyermekedben több rejlik. Mert ő Gyémántbogár, és tudok segíteni neki igazán szárnyalni! Gyertek el együtt, és lássunk neki!

Állok rendelkezésetekre akkor is, ha Te gondolod úgy, hogy gyermeked Gyémántbogár, és szerinted pontosan én lehetek az, aki segíthet ezekben:

  • önbizalmat növelni
  • rálelni, mi az, amiben nagyon erős – és merre tovább?
  • bántják a különcsége miatt, pedig lehet, hogy éppen az az ő egyedi előnye?
  • elbújt, pedig ha előjönne, csodákra lenne képes?
Az első találkozó mindenképp – és kérésedre minden további program – szülővel együtt működik. Más kísérőt csak a szülő / gondviselő írásos engedélyével fogadhatok el.
Javaslom, hogy ha csak lehet, a találkozóra mindkét szülő jöjjön. Ha ez nem megoldható, akkor beszéljetek a programról a pároddal, hogy számára is világos legyen, hogy itt emberségre, korrektségre és végtelen becsületre számíthattok. Természetes a mai világban, hogy az ember nem bízza a gyermekét egy idegenre – én sem tenném a saját gyermekeimmel, amíg meg nem győződtem arról, hogy minden tiszta és minden kételyem el nem oszlott.

Örömmel mutatom meg a Táblácska műhelyt, ami rendkívül inspiráló minden Gyémántbogár számára. Rajzolunk és sokat nevetünk, lazítunk és felhőtlenül beszélgetünk: megbeszéljük, mi lehet a folytatás.


A Gyémántbogár terem – itt fogunk találkozni – itt mindig történik valami alkotás!


Lola bejegyzése a naptárban a találkozó után 🙂

Kamilla engedélyt kapott 🙂

Mit fogunk csinálni?

Először is hamar feloldjuk a “jeget”. Ha ez megtörtént, akkor rajzolunk, alkotunk és közben beszélgetünk. Mesélek a Titkos Kincsek Tisztásáról és bemutatom Macskológiai kutatásaim eddigi eredményeit. Komolyan! Nincs fix módszer, mert mindenki más. Minden alakul, próbáld ki!

“Nagyon szép napot kaptunk tőled ajándékba”

Hát Robi, nem egyszerű az amit csinálsz, nagyon nagy király vagy! Köszönöm a lehetőséget, nagyon szép napot kaptunk tőled ajándékba. Tudod, hasonló dolgokat szeretnének csinálni az emberek mint te, csak ezt nem képesek megvalósítani, neked sikerült!

Én abban vagyok jó, hogy nagyon gyorsan belelátok az emberek lelkébe, rajtad azt láttam, hogy te egy igazi rabbinisztikus, öreg lélek vagy. Jó úton jársz! Mindent köszönök!! Kitartás! 🙂

Láng Norbert, szülő, Gödöllő

 

“Először el sem tudtam képzelni, mit is adhat a gyerekeimnek egy idegen pasi?”

Hát, nem sokat… Na, ennél sokkal, de sokkal többet adtál!!!!
Nézz rájuk! Rajonganak érted, csillog a szemük, ha csak szóba kerül a neved. Nekem már ez is bőven elég lenne, de Zoziban látom a változás jeleit, és ez jó!!!!!
Ha tanulni kellett, (történelem, természetismeret, angol/szlovák szavak) mindig negatívan állt hozzá. Persze látom, hogy fáradt is, de többször elmondta ilyenkor, hogy ő erre képtelen, ő ezt nem tudja megtanulni. Ha verset kellett tanulni, sírva fakadt… De ez igaz a mindennapi dolgokra is: sose gondolkodott optimistán, nem a jót látta meg a dolgokban. (Tipikusan, ahogyan írtad valahol: – Csoki v. vanília fagyit kérsz? – Eper nincs????)

Na, és itt a változás: szeptember óta, amikor azt mondja valamire, hogy nem tudja, minden alkalommal ránézek, és megkérdezem: Tessék? Olyankor így válaszol: de igen, meg tudom tanulni!!!! Összemosolygunk, és mindketten Rád gondolunk. Mindketten tudjuk, hogy igen, a Robi ezt a hozzáállást (is) „tanítja”. Abban még nem vagyok egészen biztos, hogy el is hiszi, (vagy csak azért mondja, mert tudja, hogy ezt akarom hallani), de jó lenne, ha egyszer odáig is eljutna. Jó lenne, ha hinne magában. Én elsősorban emiatt szeretném a további találkozásokat”

Hol és mikor találkozhatunk?

Helyszín: Dunakeszi, Huszka Jenő utca 2., a Gyémántbogár Lendületközpont. Az időpontot a jelentkezésed után Szántó Veronika kolléganőm egyezteti veled. Az első találkozáson legalább egy szülőnek jelen kell lennie – még jobb, ha mindketten jöttök.

Tiszteletdíj: 10.000 Ft / 2 óra (2×60 perc)

Írásos értékelés

A találkozó után ha ezt kéred, pár napon belül kb. egy A4-es oldalban megfogalmazom Nektek, hogy coach-ként mit látok gyermekeden. Ez egy jellemzés, mely azon alapszik, hogy mit láttam a két óra során. Lehetséges, hogy beleírom, hogy milyen területeken van szükség apró finomhangolásra. Az írásos értékelés díja: 5.000 Ft.

Tudjuk folytatni valahogy?

Már az első találkozó is igen nagy lendületet ad, de természetesen állok utána is rendelkezésetekre további rövid foglalkozásokkal vagy akár Felhőtlen Nap során. A találkozó végén úgyis érezzük majd, hogy szükséges-e folytatás vagy sem.

“Elfeledtetted a napi gondokat és szebbé tetted a napunkat”

“Ez a két óra felismertette velem a saját hibámat is. Általad belátom, picit el kell engednem kislányom, hogy igazán önmaga lehessen. Olyan közös felhőtlen perceket adtál, amit ebben a rohanó világban nem mindig adhatunk meg magunknak. Egy kerek család voltunk, akik csak a kis gyémántjukra figyelhetettek. De mi is elengedhettük magunk és gyerekké változhattunk.

Annyira különleges személyiség vagy. Elfeledtetted napi gondokat és szebbé tetted a napunkat. Minden tiszteletünk a tiéd, nagyon várjuk következő találkozót. Igazából szavakban nem lehet ezt megfogalmazni, egyszer mindenkinek ki kellene próbálni ezt a pár órát nálad. Igazán felnőtteknek is tanulságos és lélek gyógyító is.”

Nagy Edina, szülő
Dunakeszi

Jelentkezz itt, és találkozzunk:

 

Gyermek teljes neve:*
Gyermek beceneve:*
Gyermek életkora:*
Szülő teljes neve:*
Szülő megszólítása:*
Számlázási név (ha más névre kéred)::
Számlázási cím (irányítószám, város, utca, házszám):*
Miben segíthetek Nektek?:
Válassz egy lehetőséget!:* Két órás találkozó
Két órás találkozó + írásos értékelés (+5.000 Ft)
Értékelés találkozó nélkül (??? 1 M Ft, ez vicc 🙂
Város:*
Iskola / intézmény neve:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Hol szereztél tudomást rólam?:E-mail: robi (kukac) gyemantbogar (pont) hu

Telefon: +36 30 509 65 96

Az oldal üzemeltetője:

Táblácska.hu Kft.
2120 Dunakeszi, Kolozsvár u. 50/A.

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu Kft.