Érkezzetek nyitott szívvel!

Állok rendelkezésetekre, ha jeleztem nektek, hogy kincsre leltem, vagy Te gondolod úgy, hogy gyermeked Gyémántbogár, és szerinted pontosan én lehetek az, aki segíthet!

Elsőként egy kétórás feltöltő programon találkozhatunk.

Helyszín:
Gyémántbogár Lendületközpont
Dunakeszi, Huszka Jenő utca 2.


Jelentkezz időpontért!


ℹ️ Lássuk, mit kell tudnotok a találkozóról:

 

Az első találkozó mindenképp – és kérésedre minden további program – szülővel együtt működik. Más kísérőt csak a szülő / gondviselő írásos engedélyével fogadhatok el.

Ha nem megoldható, hogy mindkét szülő jelen legyen, akkor beszéljetek a programról a pároddal.

Természetes a mai világban, hogy az ember nem bízza a gyermekét egy idegenre – én sem tenném a saját gyermekeimmel, amíg meg nem győződtem arról, hogy minden tiszta és minden kételyem el nem oszlott.

Milyen program ez?

Nem terápia és nem tanácsadás, mert itt már eleve meglévő apró jelekre építve, a megoldásra fókuszálunk, nem pedig a múltat elemezzük. Sokkal inkább az a kérdés, hogy “hogyan lehetséges”, mint az, hogy “beszéljünk róla, hogy mi történt”.

Coachként kérdésekkel, feladatokkal, apró eszközökkel segítek rálelni a megoldásokra. Gyakoriak az “AHA” élmények, nagy felismerések. Az értő figyelem a legfontosabb eszköz itt, és ebből itt nem lesz hiány.

Ha 100% a teljes boldogság, és a végső elkeseredettség a mínusz 100%, akkor ezen a programon tipikusan eleve egy pici pluszból indulunk: Jóból kiváló!

Emellett pedig nagyon jellemző, hogy a hatások nem direkt, hanem csak úgy “mellékesen” jelentkeznek. Sokszor olyan problémák is megoldódnak, amikről nem is beszéltünk a találkozáskor. Ha valaki fejben a helyére kerül, egészen meglepő változások jönnek!

💬 Akik már voltak:

“Amit nem lehet megvenni pénzzel”

“Nekem azt adta Robi, amit nem lehet megvenni pénzzel. Boldogságot és szeretetet. Azért ajánlanám másoknak, mert önmagad lehetsz és Robi elfogad akárki is vagy.”

Diós Lara (12)

 

“Fülig érő szájjal jön haza minden egyes alkalommal”

Lara fülig érő szájjal jön haza minden egyes alkalommal, akár egyéni, akár csoportos foglalkozásról legyen szó. Ragyog a lányom, mert olyan élményekkel gazdagodik, amiknek az értéke felbecsülhetetlen. Megismeri, szereti és elfogadja önmagát és még jobbá válik. Azáltal, hogy figyelmet kap és maximális szeretetet és olyan programot, ami rá van szabva egyénileg, amiben nem mindennap lehet része.

Ha szeretnéd, hogy a gyermeked értékes felnőtté váljon és olyan értékes tanácsokat és útmutatást kapjon már most, ennyi idősen, akkor mindenképpen ajánlom a programot. Az Ő legjobbját fogják előhozni belőle, tiszteletben tartva az Ő énjét. Szépen és fokozatosan. A jókedv garantált, ugyanúgy, mint az élmények.”

Hajdu Orsolya, Lara édesanyja, Gödöllő

 

“Tudom, hogy nem vagyok egyedül”

“Elmondhatatlanul jó érzés hogy el tudom hinni, hogy valóra tudom váltani az álmaim, illetve hogy tudom, hogy nem vagyok egyedül a furcsaságommal.”

Bali Barbara (14)

 

“Olyan elismerést, elfogadást ad, amit kevés iskola és különóra ad. A gyermek lerakhatja az álarcot és önmaga lehet, így megélheti saját rejtegetett értékeit. Szerencsés az a gyermek aki Gyémántbogár lehet mert érezheti azt, hogy itt minden furcsaságommal együtt önmagamért szeretnek – a társaim és Robi, aki egy FELNŐTT.

Önbizalmat, helyes önértékelést adott az én kamasz lányomnak. Érzelmi biztonságot, ami által egy nagyon speciális bizalmi kapocs alakult ki Robi felé. Azért ajánlom, mert minden gyereknek joga van ahhoz, hogy önmagáért szeressék, elfogadják, biztassák.”

Baliné Zentai Réka, óvodapedagógus, gyógypedagógus
Barbi édesanyja

 

“Ha valamibe belekezdek, az menni fog”

“Megtaláltam a felnőtt BFF-em! Most már annyira nem érdekel mások véleménye és tudom ha valamibe belekezdek, az menni fog!”

Lipták Bernadett (10)

 

“Nagyon szép napot kaptunk tőled ajándékba”

Hát Robi, nem egyszerű az amit csinálsz, nagyon nagy király vagy! Köszönöm a lehetőséget, nagyon szép napot kaptunk tőled ajándékba. Tudod, hasonló dolgokat szeretnének csinálni az emberek mint te, csak ezt nem képesek megvalósítani, neked sikerült!

Én abban vagyok jó, hogy nagyon gyorsan belelátok az emberek lelkébe, rajtad azt láttam, hogy te egy igazi rabbinisztikus, öreg lélek vagy. Jó úton jársz! Mindent köszönök!! Kitartás! 🙂

Láng Norbert, szülő, Gödöllő

 

“Először el sem tudtam képzelni, mit is adhat a gyerekeimnek egy idegen pasi?”

Hát, nem sokat… Na, ennél sokkal, de sokkal többet adtál!!!!
Nézz rájuk! Rajonganak érted, csillog a szemük, ha csak szóba kerül a neved. Nekem már ez is bőven elég lenne, de Zoziban látom a változás jeleit, és ez jó!!!!!
Ha tanulni kellett, (történelem, természetismeret, angol/szlovák szavak) mindig negatívan állt hozzá. Persze látom, hogy fáradt is, de többször elmondta ilyenkor, hogy ő erre képtelen, ő ezt nem tudja megtanulni. Ha verset kellett tanulni, sírva fakadt… De ez igaz a mindennapi dolgokra is: sose gondolkodott optimistán, nem a jót látta meg a dolgokban. (Tipikusan, ahogyan írtad valahol: – Csoki v. vanília fagyit kérsz? – Eper nincs????)

Na, és itt a változás: szeptember óta, amikor azt mondja valamire, hogy nem tudja, minden alkalommal ránézek, és megkérdezem: Tessék? Olyankor így válaszol: de igen, meg tudom tanulni!!!! Összemosolygunk, és mindketten Rád gondolunk. Mindketten tudjuk, hogy igen, a Robi ezt a hozzáállást (is) „tanítja”. Abban még nem vagyok egészen biztos, hogy el is hiszi, (vagy csak azért mondja, mert tudja, hogy ezt akarom hallani), de jó lenne, ha egyszer odáig is eljutna. Jó lenne, ha hinne magában. Én elsősorban emiatt szeretném a további találkozásokat”

Anikó, szülő

 Mikor ne fordulj hozzám?

Vannak helyzetek, amikor nem-et kell mondanom a közös munkára. Itt nem konkrét problémákat oldunk meg, és vannak helyzetek, amikor máshoz kell fordulnotok:

Nem én leszek a megfelelő segítség, ha

  • specifikus fejlesztést kerestek
  • mély depresszióról, súlyos mentális problémáról van szó
  • nem mertek pszichológushoz menni, pedig arra lenne szükség
  • konkrét gondot kell sürgősen megoldani – ha hajt a tatár
  • valamilyen függésből kell kimozdítani gyermeked – igen, a mobil és a tablet is ide számít.

Várlak benneteket, ha békés ragyogást szeretnétek!

📍 Hol és mikor találkozhatunk?

Helyszín: Dunakeszi, Huszka Jenő utca 2., a Gyémántbogár Lendületközpont.

Az időpontot a jelentkezésed után Szántó Veronika kolléganőm egyezteti veled.

A Gyémántbogár terem – itt fogunk találkozni – itt mindig történik valami alkotás!

Mit fogunk csinálni?

Először is hamar feloldjuk a “jeget”. Ha ez megtörtént, akkor rajzolunk, alkotunk és közben beszélgetünk. Mesélek a Titkos Kincsek Tisztásáról és bemutatom Macskológiai kutatásaim eddigi eredményeit. Komolyan!

Örömmel mutatom meg a Táblácska műhelyt, ami rendkívül inspiráló minden Gyémántbogár számára. Rajzolunk és sokat nevetünk, lazítunk és felhőtlenül beszélgetünk: megbeszéljük, mi lehet a folytatás.

Foglalkozunk egy jó adag önismerettel – így én is megismerlek benneteket. Nincs fix módszer, mert mindenki más. Sokszor bizonyítottuk már, hogy elvárások nélkül nagyobb eredményeket érhetünk el, mint mindent agyontervezve. Minden alakul, érkezzetek nyitottan!

 

💲 Tiszteletdíj

A kétórás Gyémántbogár coaching tiszteletdíja: 20.000 Ft

 

Semmi Ft/45 perc és vége.

Azt szeretném, hogy a találkozásunk igazi értéket adó, hosszú távú élmény legyen.

Miért fontos ez? Azért, hogy hozzászokás és gyakori találkozgatás helyett inkább kevesebb, de emlékezetesebb találkozóink legyenek. Egy személyes találkozás mindig nagy lendületet ad. Ez a lendület sokáig kitart – teszek róla! Ha túl gyakran találkozunk, elvész az önállóság, ami rendkívül fontos.

 

Könyv otthonra – hazaviheted a gondolatokat

A találkozón jár egy ajándék példány az “Élj úgy, ahogy élhetsz!” című első könyvemből. Ez mindenkinek szól.

Van továbbá arra is lehetőség, hogy kedvezményesen megszerezd “Ragyogj!” című könyvemet is, mely kimondottan a gyerekekről, gyémántbogarakról szól. A beszélgetésünk elmélyítése érdekében javaslom az elolvasását: emlékeztetni fog mindazon gondolatokra, melyekről beszélünk a találkozón. A jelentkezéskor tudod jelezni, hogy készüljek-e egy példánnyal belőle a számotokra, itt pedig megismerheted a könyvet magát.

Hogyan tudjuk folytatni?

Az első találkozó igen nagy lendületet ad. A végén megbeszéljük, szükségesek-e még további találkozások. Ezt mindig közösen döntjük el. Meglesz a lehetőség, ez bizonyos, elmondom majd, milyen folytatás lehetséges. Az is lehet, hogy naaaagy felfedezés tanúi lehetünk!

 

“Elfeledtetted a napi gondokat és szebbé tetted a napunkat”

“Ez a két óra felismertette velem a saját hibámat is. Általad belátom, picit el kell engednem kislányom, hogy igazán önmaga lehessen. Olyan közös felhőtlen perceket adtál, amit ebben a rohanó világban nem mindig adhatunk meg magunknak. Egy kerek család voltunk, akik csak a kis gyémántjukra figyelhetettek. De mi is elengedhettük magunk és gyerekké változhattunk.

Annyira különleges személyiség vagy. Elfeledtetted napi gondokat és szebbé tetted a napunkat. Minden tiszteletünk a tiéd, nagyon várjuk következő találkozót. Igazából szavakban nem lehet ezt megfogalmazni, egyszer mindenkinek ki kellene próbálni ezt a pár órát nálad. Igazán felnőtteknek is tanulságos és lélek gyógyító is.”

Nagy Edina, szülő
Dunakeszi

A Gyémántbogár foglalkozásokat csak én tartom, így a naptáram igencsak tele van. Kérem tehát türelmeteket, lehet, hogy várni kell az időpontra.

 

🖊️ Jelentkezz itt, és találkozzunk!

Gyermek teljes neve:*
Gyermek beceneve:*
Gyermek életkora:*
Iskola / intézmény neve:
Hol találkoztam már gyermekeddel?:* Nem találkoztunk még
Iskolai órán
Táblácska programon
Pályázat kapcsán
Régebbi ismerősök vagyunk
Egyéb
Ha “egyéb”, akkor hol?:
Jellemezd gyermeked néhány mondatban!:*
Miben segíthetek? (többet is jelölhetsz):* Önbizalomhiány
Önismeret
Önértékelés, elégedetlenség önmagával
Rossz tapasztalatok másokkal
Iskolai bántalmazás
Tehetség felfedezése, kibontakozása
Meg nem értettség
Kirekesztettség
Túlzott maximalizmus
Miért gondolod, hogy én leszek a megfelelő segítség?:*
Szülő teljes neve:*
Szülő megszólítása:*
Szülő e-mail címe:*
Telefonszám:*
Válassz egy lehetőséget!:*
Számlázási név (ha más névre kéred)::
Számlázási cím (irányítószám, város, utca, házszám):*
Honnan szereztél tudomást rólam?:
Ha ajánlott Neketek valaki, akkor ki?:E-mail: robi (kukac) gyemantbogar (pont) hu

Telefon: +36 30 509 65 96

Az oldal üzemeltetője:

Táblácska.hu Kft.
2120 Dunakeszi, Kolozsvár u. 50/A.

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu Kft.