Hédi. Ő Hédi.

Réka, az óvoda vezetője rám mosolygott és azt mondta a mellettem ülő csodára:

– Hédi. Ő Hédi.

Mérhetetlen szeretettel és elismeréssel mondta ezt. Most már tudom, miért. Azóta nálam jártak.

Most ennyit mondok: Hédi. Ő Hédi.

“Te lehetsz neki biztos pont a jövőben, akár tíz év múlva is”

Kedves Robi!
Köszönjük szépen, hogy eltölthettünk egy csodálatos délutánt Veled! 🌞

Úgy láttam Hédi fantasztikusan érezte magát: rajz, zene, játék, bohóckodás. 😊 A személyiséged is tetszett neki, ha nem így lett volna, nem marad. Egy auti mindig őszinte, és nem kertel. Úgy láttam, a szimpátia kölcsönös. Nem félek attól kicsit sem, hogy nem fogjátok megérteni egymást. Én hosszútávon látom magam előtt a jövőt. Már most is nagyon jó, de később még inkább az lehet.

Hédi nagyon sokat fejlődik (mint minden gyerek persze) csak ő egy picit más világban. Nem rosszabb, csak más.💎 És én ott látom a te erősségedet, hogy hosszútávon tudnál neki sokat segíteni, főleg mikor már lehet beszélni Hédivel. Tudom, hogy nem autizmus specifikus fejlesztést tartasz, nem is ezért jöttünk, hanem rajzolni és a rajz által fejlődni.🌼 Nagyon örülök és köszönöm, hogy nem félsz ettől, és így is bevállalod. 🙏

Minden kornak megvannak a maga kihívásai, mikor kezdődik a suli, a kiskamasz, a nagykamasz kor, és szeretem, ha Hédinek vannak segítői, olyan emberi kapcsolatai, ami nem rokoni és nem korabeli, hanem mint te, aki tapasztalt sok mindent és nagyon oda tud figyelni rá.💖 Egyelőre nekem a legfontosabb, hogy Hédi boldog, kiegyensúlyozott legyen. Ehhez megadjuk a szerető, támogató hátteret, és úgy látom, érzem, hogy te ebbe tökéletesen illesz, mivel így állsz Hédihez 😊 Nagyon nagyon örülök, hogy mehetünk még 😍 és Hédi is!

Boldogan újságolta mindenkinek, hol járt és mit kapott tőled.💎🐞 A jelvénnyel és a buborékokkal aludt tegnap, ebből is tudom milyen fontos és szép volt neki a Veled töltött nap. 💿 Az autik világa más világ, de csodálatos. Nagyon nagyon remélem hogy sokáig rajzolhat majd veled Hédi és köszönöm! Hédit ismerve, rajta nem múlik majd . Akit egyszer a szívébe zár, az ott is marad. Eddig ez a tapasztalat. 💗 És szerintem Te lehetsz neki biztos pont a jövőben, akár tíz év múlva is.0⃣ Remélem az élet és a körülmények is engedik. Én abszolút pozitívan látom a jövőt. 🔮 Hédiét és a Veled közös jövőt is 💕”

Nagy Szilvia, szülő
Pécel

Van tovább, mert elküldtem eme bejegyzést jóváhagyásra, és…

Hédi. Ő Hédi :)))
Számíthatsz rám!

Robi

Update: minden hónapban találkozunk azóta is.

Ha tetszik, oszd meg, sokaknak adhatsz ezzel:
20
Share:

Vélemény, hozzászólás?